Mimi2330
Fanka BB :)
Wysoka jesteś?Obym w niej też tak wyglądała [emoji28] [emoji28]
Ja przy 164cm wygladalabym pewnie głupio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysoka jesteś?Obym w niej też tak wyglądała [emoji28] [emoji28]
A ja właśnie wręcz przeciwnie. ... będę czuła się jak mega pączek [emoji53]Kattaya piękna córeczka . Kiedy przesiadlyscie się na spacerówke? Macie już jakieś ząbki?
Ten bebilon profutura jest smaczniejszy od pronutry, tzn jest slodszy. Ale Filip źle na niego reagował, no chyba że to był zbieg okoliczności, bo dostawał raz moje mleko a raz profutura. Teraz jesteśmy na pronutra.
Blair piękna sukienka. Uwielbiam takie długie i lejące się sukienki. Są takie eleganckie
Ja też chce na wesele, a nic się na razie nie zapowiada
Hihi [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Mimi ciąża jest ozdobą kobiety. Wtedy każda z nas wygląda mega sexy bez względu na to czy waży 50 czy 150 kg.
Pierś do przodu i dumnie masz się tam prężyć
A pączki są megaslodkie i każdy je uwielbia