reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Obym w niej też tak wyglądała [emoji28] [emoji28]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Wysoka jesteś?
Ja przy 164cm wygladalabym pewnie głupio

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Kattaya piękna córeczka :). Kiedy przesiadlyscie się na spacerówke? Macie już jakieś ząbki?

Ten bebilon profutura jest smaczniejszy od pronutry, tzn jest slodszy. Ale Filip źle na niego reagował, no chyba że to był zbieg okoliczności, bo dostawał raz moje mleko a raz profutura. Teraz jesteśmy na pronutra.

Blair piękna sukienka. Uwielbiam takie długie i lejące się sukienki. Są takie eleganckie:)

Ja też chce na wesele, a nic się na razie nie zapowiada:(
A ja właśnie wręcz przeciwnie. ... będę czuła się jak mega pączek [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ciąża jest ozdobą kobiety. Wtedy każda z nas wygląda mega sexy bez względu na to czy waży 50 czy 150 kg.

Pierś do przodu i dumnie masz się tam prężyć ;)

A pączki są megaslodkie i każdy je uwielbia;)

Kasia a mi te i te mleko smierdzi. Dziwny, kwasny zapach, bleh.

No i my idziemy na wesele. Tak sie ciesze, bo bedac w ciazy ominelo mnie 5 wesel i teraz powiedzialam, ze musze btc zwlaszcza, zr szykuje sie fajne towarzystwo. Wesele jest za miesiac takze spokojnie zostawimy córe z moja mama, bedzie u nas spala. Juz sie nie moge doczekac. :)

Paulina mój mąż jak skosztował tego proszku mlecznego to powiedział, że czuje się tak jakby polizał zardzewiałą śrubę:)
Ja nie wiem jak smakuje prawdziwe mleko, bo mam odruch wymiotny na jego widok (ale do kawy używam mleka i lubię budyń - ot taka sprzeczność), może dlatego uważam że mm jest smaczne ;)

Mimi co do ziółek nie mam pojęcia, wiem tylko że nie powinno się pić zielonej herbaty - podobno gorzej się wtedy kwas foliowy wchłania

reklama
Cześć dziewczyny :) czytam Was na bieżąco, ale jakoś weny na pisanie brak. Zaliczyłam dość głęboki baby blues, pobyt w szpitalu dał mi w kość, podobnie jak pierwsze dni w domu. Ale powoli adaptuje się do nowego życia. Aurelka w poniedziałek kończy 3 tygodnie, ja nie wiem jak to zleciało. Jest prześliczna. Mamy trochę brzuszkowych problemów, ale walczymy. Dostałam od pediatry kropelki na kolki, podaję też espumisan, no i jest znaczna poprawa, dziecko wreszcie spokojnie śpi. Tylko chyba mamy lekkie zaparcia też, a na to już nie wiem co poradzić. Zapytam położna przy kolejnej wizycie. Ciekawe jak tam Inka, bo też widzę, że nic nie pisze.

Mamusie, lubię czytać o waszych dzieciach :)

Dziewczyny oczekujące, wasze ciąże lecą mi szybciej niż moja własna, serio. Szczególnie Mimi.

A za staraczki trzymam mocno kciuki, czekamy na dwie kreski na teście :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry