reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czy któraś z Was ma i może polecić nosidełko? Nie chce płacić po 400-500zl bo takie też widziałam tym bardziej że posłuży zaledwie do później jesieni i może trochę na wiosnę.

Agunia oby nie pojawiła się gorączka:*
A to moje dwutygodniowe szczęście :)

Załączniki

• 20170808_151332.jpg
    20170808_151332.jpg
    505,8 KB · Wyświetleń: 85
Zuza ale słodki okruszek:)

Jk też miałam mniej na początku, chyba od trzech zaczynałam, a później miałam najwiecej do obiadu, 28 jednostek.

Jo kupiłam takie, to jest Ergobaby, podobno dobre, na aukcji nie ma metek.
Link do: ERGONOMICZNE NOSIDEŁKO NOSIDŁO BAWEŁNA 3-30M. 20KG

Teraz nosidła są polecane dla dzieci ok. półrocznych, siedzących, wczesniej tylko chusty. I ważne, zeby to nie było wisiadło, materiał ma sięgać od zgięcia do zgiecia kolanek, a pupka "wpadać" tak, żeby była niżej niz kolanka. To się nazywa nosidła ergonomiczne. Poczytaj trochę w sieci. najbardziej polecane to Tula, ale drogie.

Jk u mnie obeszło się bez insuliny ale ponad dwa miesiące co noc zjadłam czekoladę i cukier miałam między 70-89 .To super że mała rozwija się prawidłowo oby tak dalej.
Jo kupiłam zaraz po szczepieniu paracetamol w czopkach .To mój też miał rotawirusy do picia.
Zuza póki co goraczki nie ma ale strasznie płacze.A Dominiś śliczny :*

reklama
Mi się wydaję że Jo chodziło o takie do noszenia maluszka;)
Dziękuję dziewczyny:)
Agunia,przykro mi bardzo:* :( Żal takiego maleństwa:(

Do góry