reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja mam chłopaka a kopie po mojej prawej bo tak sie ulozyl jakos dziwnie :) z lewej strony od kilku tygodni ani kopniaczka malego nie bylo...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza współczuję traumy ale Dominik na pewno wszystko wynagradza już teraz :)

Ja za to chyba mam większą traumę po tym cc niż myślałam. Dzisiaj miałam sen, że mam operację, której wcale nie potrzebuję, tylko lekarze się pomylili, a jestem przywiązana do takiego stelażu metalowego, nie mogę się ruszyć scena jak z horroru :/

Dzisiaj zrobiłam też pierwszy trening rąk, na siedząco 10 min z hantlami, myślę że będę codziennie delikatnie coś dokładać i może jakoś zejdę z wagi. Tak bym chciała, żeby brzuch przestał wisieć, strasznie wygląda po tej ciąży :/ Masa rozstępów na galarecie :p

Joanna, daj sobie czas. Brzuszek się wchlonie.

Ja za to czuję się już jak ostry słoń. Nie poznaje swojej twarzy w lustrze, taka jest nalana. Strasznie wyglądam. Fuj.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Zuza współczuję traumy ale Dominik na pewno wszystko wynagradza już teraz :)

Ja za to chyba mam większą traumę po tym cc niż myślałam. Dzisiaj miałam sen, że mam operację, której wcale nie potrzebuję, tylko lekarze się pomylili, a jestem przywiązana do takiego stelażu metalowego, nie mogę się ruszyć scena jak z horroru :/

Dzisiaj zrobiłam też pierwszy trening rąk, na siedząco 10 min z hantlami, myślę że będę codziennie delikatnie coś dokładać i może jakoś zejdę z wagi. Tak bym chciała, żeby brzuch przestał wisieć, strasznie wygląda po tej ciąży :/ Masa rozstępów na galarecie :p
Uważaj na siebie. Chyba za wcześnie na aktywność..... żeby szwy się nie rozeszły.
A ile Ci spadło po cc? Masz więcej niż przed ciążą?

hchy43r8h8l5x99d.png

Chyba sporo, napiszę Ci dokładnie w dniu przyjęcia do szpitala, wtedy uznam ciążę za skończona.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Wiecie co, może i mamy kilka kg naddatku, może i mamy rozstepy, blizny po cc i wisząca skórę na brzuchu, ale mamy też to co w życiu najważniejsze, mamy naszą rodzinę, nasze dzieci. I nie jeden szkieletor nam tego zazdrości :). Waga rzecz nabyta więc i można ją stracić ;)
Ja już wolę wyglądać jak wyglądam i mieć dziecko niż być bezdzietnym chuderlakiem;)

Mimi teraz mam 8 kg mniej, zaraz po cc było 7 mniej, ale do wagi sprzed ciąży to mi daleko...
Ja przytyłam w sumie 22 kg, a przed ciązą też byłam już sporo za duża :/

Parampampam ja na swoją twarz tak od 7-8 miesiąca ciąży patrzeć nie mogę. Teraz mi trochę schodzi to nalanie z twarzy ale znam ten ból, bo jak się widzę na zdjęciach to przeżywam szok jak można mieć taka dużą twarz.

reklama
Do góry