parampampam
Fanka BB :)
Raczej nieprawda, moje dziecko do tej pory zmienia strony.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uważaj na siebie. Chyba za wcześnie na aktywność..... żeby szwy się nie rozeszły.Zuza współczuję traumy ale Dominik na pewno wszystko wynagradza już teraz
Ja za to chyba mam większą traumę po tym cc niż myślałam. Dzisiaj miałam sen, że mam operację, której wcale nie potrzebuję, tylko lekarze się pomylili, a jestem przywiązana do takiego stelażu metalowego, nie mogę się ruszyć scena jak z horroru :/
Dzisiaj zrobiłam też pierwszy trening rąk, na siedząco 10 min z hantlami, myślę że będę codziennie delikatnie coś dokładać i może jakoś zejdę z wagi. Tak bym chciała, żeby brzuch przestał wisieć, strasznie wygląda po tej ciąży :/ Masa rozstępów na galarecie
Jeszcze chwilka. ...Joanna, daj sobie czas. Brzuszek się wchlonie.
Ja za to czuję się już jak ostry słoń. Nie poznaje swojej twarzy w lustrze, taka jest nalana. Strasznie wyglądam. Fuj.