reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza, myślałam że taki szybki poród to super sprawa... Nigdy bym nie pomyślała o jakichkolwiek negatywnych konsekwencjach. Przykro mi, ze spotkało Cię tyle stresów na początku i mam szczerą nadzieję, że dalej wszystko będzie pasmem powodzen i ogromnej radości z synusiow.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kazała dopiero zagadać w 35tc...

Jak tam u Was pogoda?
U nas od rana grzeje i duchota. ...
Ja już po śniadaniu. Były kanapeczki z pasztetem wyrobu mojego męża [emoji1]
Robił pierwszy raz, a wyszedł mu pyszny :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja po całym wczorajszym dniu spędzonym w domu zapragnęłam spacerku i wyszłam o 7.00, ale wierzcie lub nie, już nawet tak rano jest dla mnie za ciepło. Pocilam się strasznie. Ale szło się całkiem fajnie. Odwiedziłam rodziców na działce, potem zaszłam na szybkie zakupy i już siedzę w domu i odparowuje. Powiedziałam sobie, że teraz już tylko drobne prace domowe i odpoczynek, bo jak tak będę ganiac i się wysilać, to nie będę miała siły dziecka wycisnąć :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Hej:)
Tak,teraz liczy się już tylko to że jesteśmy z Dominisiem w domku.Jest taki cudowny,mówię Wam dziewczyny ,jestem totalnie zakochana w tym szkrabie!!!
Mimi mam nadzieję że ta lekarka Cię nie oskubie.
Asiu mały dostał po jednym punkcie za wszystko.Po 10min. miał 10pkt.
Ka.2606 Załączam zdjęcie chłopaków:)
Parampampam jesteś niemożliwa!Ja to na końcówce nie miałam na nic zupełnie siły!!!

Załączniki

• received_2088148948079076.jpeg
    received_2088148948079076.jpeg
    220,7 KB · Wyświetleń: 105
  • received_2088148951412409.jpeg
    received_2088148951412409.jpeg
    249,4 KB · Wyświetleń: 112
Zuza, masz przepiękną rodzinkę :) bardzo się cieszę, że jesteście w komplecie i tacy szczęśliwi. Ja w Dominisiu też jestem zakochana, a tylko na zdjęciu go mogę zobaczyć!

Witam po pracowitym weekendzie. W sobotę mąż mnie zasypał ogórkami, a wcześniej już porobilam weki z 30 kg ogórków i nie miałam zamiaru na te zielone paskudy patrzeć do końca roku. No ale tak ładnie prosił to jeszcze zrobiłam kilka słoików ogórków po meksykańsku. Jeszcze muszę zrobić cukinię, pomidory i dynię. W życiu tyle przetworów nie robiłam.
U nas chyba jest skok rozwojowy. Filip marudzi, ma problemy ze snem i chce być cały czas na rękach, kleimy się z tego upału, a pot mi po tyłku cieknie. Wyszliśmy rano przed dom do cienia i szybko uciekaliśmy, taka patelnia. U nas zapowiadali na dzisiaj 37 stopni. I jak tu żyć.

Dziewczyny śliczne te wasze bobasy. Teraz to czekamy z niecierpliwością na następne forumowe dzieci :).

Zuza super chłopaki. A starszak jaki dumny z braciszka [emoji3]
A Ty jak sie czujesz? Już trochę lepiej?

Parampampam posiedz trochę dziewczyno i odpocznij [emoji1][emoji1][emoji1]
Ja to zalegam na kanapie jak słonik haha [emoji23]

Kasia nie ma to jak domowe przetwory :) ja nigdy jeszcze nie robiłam sama przetworów. W tym roku mam zamiar trochę zrobić i zobaczyć jak się przechowajA w garażu bo niestety nie mamy piwnicy. I chyba muszę się w tym tygodniu wybrać na targ po ogórki bo się w końcu skończą ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza super chłopaki:) Starszy już w domu czy jeszcze u dziadków?
A jak tam dumna mama? Doszłaś już do siebie?

Paulina daj znać co u Ciebie.

Parampampam,Inka Wy to już jak na szpilkach, co?

Kattaya, ja to tak średnio. Nie czuję, że zacznę rodzic sama z siebie. Czekam na piątek, na kontrolę i skierowanie do szpitala.

reklama
Do góry