reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

U nas na listopadowkach jedna dziewczyna pisała że teraz się nie podaje.
Ja 4 lata temu miałam w wypisie ze jeśli karmisz piersią to podajesz d+k jeśli mlekiem modyfikowanym to sama d

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Magdagos teraz się zalecenia pozmieniały i noworodek dostaje jednorazowo Wit. K w szpitalu, teraz tylko daje się Wit. D. Te zalecenia co chwilę się zmieniają, tak samo jak z wprowadzaniem nowych pokarmów. Idzie zwariować od tego wszystkiego

No właśnie czytałam o tej witaminie K i byłam ciekawa czy faktycznie to weszło w życie. Dziekuje bardzo :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Koleżanka rodziła w tamtym roku w marcu i też jeszcze musiała podawać D i K.
Jak trwacie w tych upałach? My się strasznie męczymy. Rozpływamy się, spacer to nie wiem kiedy zaliczymy. Filip leży sobie golusienki:)

Hej, u mnie nudy nie ma o czym pisac.. Na poloznictwie taki zapierdziel z porodami maja, ze od dwoch dni na usg nie moge się doczekac :/ Porody tasmowo, wiec juz sie nie ludze ze niedlugo urodze. U mnie jeszcze czas i zagrozenie pod kontrolą wiec musze przepuscic wszystkie inne. Ehh.
Zuza biedna ty, bardzo ci wspolczuje traumatycznego porodu. Na szczescie wspomnienia beda sie powoli zacierać a radosc z dzidziusia wszystko wynagrodzi.

No ciekawa jestem kto bedzie nastepny.

Kasia ja się zaszylam w domu.... mój syn teraz wyszedł z dziadkiem dosłownie na pół godziny i wrócił mokry.... no ale jak to dziecko. Napil się, obtarlam to trochę i znów na dwór ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mamusie dziewczynek - po której stronie kopia wasze malenstwa?

Moje póki co sZaleje po całości od lewej do prawej ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry