reklama
parampampam
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedzi
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
parampampam
Ja juz chyba nigdy nie pospie dłużej
A ja się dzisiaj wyspałam! Ależ to boskie uczucie! Dodatkowo mogę leżeć z głową płasko a nie spać wpół siedząco, cudnie! Malutka się obudziła tylko raz na karmienie o 3 i później o 6 Za to od 8 do 12 nie spała i nie mogłam zrobić nic, coś za coś Boję się co to będzie później jak będzie spała coraz mniej i mniej :O
reklama
parampampam
Joanna, szczęściaro
Madagos, ja się stresuję wszystkim, dosłownie wszystkim. Bo nie dość, że ogólnie jestem panikara, to w dodatku jestem w ciąży pierwszy raz i to wszystko jest dla mnie przerażająco nowe.
Ja mam ostatnio jakiś gorszy czas, jestem ciągle zła albo smutna, czekam na ten poród z jednej strony niecierpliwie, z drugiej z ogromnym strachem. Raz chcę już urodzić, innym razem nie chcę. Zostało mi tylko kilka dni do spotkania z córką, ale jakoś to do mnie nie dociera.
Dzisiaj po raz milionowy posprzątałam cały dom. To jakaś obsesja już.
Madagos, ja się stresuję wszystkim, dosłownie wszystkim. Bo nie dość, że ogólnie jestem panikara, to w dodatku jestem w ciąży pierwszy raz i to wszystko jest dla mnie przerażająco nowe.
Ja mam ostatnio jakiś gorszy czas, jestem ciągle zła albo smutna, czekam na ten poród z jednej strony niecierpliwie, z drugiej z ogromnym strachem. Raz chcę już urodzić, innym razem nie chcę. Zostało mi tylko kilka dni do spotkania z córką, ale jakoś to do mnie nie dociera.
Dzisiaj po raz milionowy posprzątałam cały dom. To jakaś obsesja już.
Podziel się: