reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza, trochę podczas porodu to spojenie rozeszło się. Ale rozejście do 1 cm może się zdarzyć. Zaopatrz się w ten pas uciskający, u mnie pomógł.
Parampampam co do sączenia wód to nie mam bladego pojęcia, a czop u mnie był bezbarwny, lekko galaretowaty, ot takie zbite białko kurze, odchodził mi na 2 razy

reklama
Ja wyszłam w sobotę. Dzisiaj jadę po wypis więc bede wszystko wiedzieć. Bo tak to dostałam tylko info ze z mała ok. Że ciśnienie zle i ze doszła anemia

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nudy, czekam na obchod. Dziewczyny tutaj juz na wylocie, wiec sie pewnie beda zmieniac co chwile a ja dalej bede tu tkwic :D choc mam cicha nadzieje, ze moze wyjde. W ciagu dnia cisnienie mam ok, ale w nocy 170/100 :/

Paulina to po obchodzie pewnie coś bedziesz wiedzieć.
Jk ważne, ze z małą ok. , na wypisie pewnie bedziesz mieć jakieś informacje i zalecenia.

Jk89, Paulina A jak się ogólnie czujecie? Bardzo dokucza to nadciśnienie?
Ja pamiętam z synem strasznie głowa bolała A później to mega krwotoki z nosa :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja jak sobie sama mierze to mam ok. Jak położne mi mierzyły też było ok. Niby holter rr zle pokazał jeden wynik nawet miałam 209/119 nigdy w życiu nie miałam takiego ciśnienia i po tym pomiarze od razu położna mi mierzył i było ok więc wydaje mi się że z holterem mogło być coś nie tak... Ja ogólnie czuje sie bardzo dobrze;)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Kochane:)
Ja nadal w domu;) W dwupaku;) Tak jak pisałam czop zaczął mi odchodzić bezbarwny w czwartkowy wieczór tak dziś chyba wydaliłam ostatni fragment ciemnobrązowy,także już niedługo.Skurcze przepowiadające się pojawiają,bolesne ale to jeszcze nie to.
Parampampam skurcze właściwe bolą jak jasny gwint i są regularne nie da się ich przeoczyć:* A wody mi odchodziły tak jak Mimi,jakbyś siusiała niekontrolują tego...
Jk super że już w domu jesteś,jak ciśnienie?
Paulina daj znać po wizycie Twojej lekarki:*

reklama
Do góry