Zuza87
Fanka BB :)
Kasiu a odczuwałaś dolegliwości spojenia przez rozwiązaniem?Cholerka,boję się tego rozejścia...Dzisiaj cały dzień leże,z przerwami na toaletę.Ja dawałam słoiczki,przyznam szczerze że z lenistwa.Poza tym mieszkam w mieście,nie mam ogródka więc w sumie to nie jest taka zła opcja bo wiadomo że jak się kupuje na targu wszystko jest pryskane Moja koleżanka maluchowi super obiadki gotowala i do dzisiaj Adaś ładnie je.Od małego szpinak,ryby,brokuł...
Kattaya bardzo mądre podejście:* Trzymam kciuki aby Ci się udało:* Mój syn też nie je zbyt dużo slodkiego bo go nosi...Nie dajemy też słonych przekąsek czy gazowanego.Pije wode Ale niestety ma tendencje do tycia.Kiedyś jadł tylko zupe pomidorową,a jak byliśmy u kogoś to w.ogóle nic nie jadł.Teraz ma.większy apetyt co cieszy moich rodziców.i niestety po zdjęciach jakie mi przysyłają widzęże trochę przybrał
Kattaya bardzo mądre podejście:* Trzymam kciuki aby Ci się udało:* Mój syn też nie je zbyt dużo slodkiego bo go nosi...Nie dajemy też słonych przekąsek czy gazowanego.Pije wode Ale niestety ma tendencje do tycia.Kiedyś jadł tylko zupe pomidorową,a jak byliśmy u kogoś to w.ogóle nic nie jadł.Teraz ma.większy apetyt co cieszy moich rodziców.i niestety po zdjęciach jakie mi przysyłają widzęże trochę przybrał