reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Ale tu się dzieje, a nie miałam jal zajrzeć w weekend...
Zuza, wszystkiego wymarzonego, przede wszystkim, żeby dzidzia przyszła bez problemów i jak najszybciej
JK i Paulina, mam nadzieję, że przy pomocy lekarzy wszystko się unormuje.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza, wszystkiego wymarzonego, przede wszystkim, żeby dzidzia przyszła bez problemów i jak najszybciej
JK i Paulina, mam nadzieję, że przy pomocy lekarzy wszystko się unormuje.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Jk89 daj spokój. Praca nie jest najważniejsza. Nie ta to inna nawet jak byś pracowała do końca ciąży to i tak nie masz gwarancji ze Ci przedłuża umowę.... pracodawcy są bezwzględni.... U mojej mamy w pracy dziewczyna wróciła z macierzyńskiego i ja zwolnili bo przecież małe dziecko = ciągle zwolnienia i urlopy... masakra ale tak się dzieje....
Mimi2330
Buuu myślałam ze te body będą w miarę uniwersalne wzorami A tam niebieskie i białe z dinozaurem A szare i różowe z kroliczkami hehe wzięłam tylko 1 sztukę.... dodatkowo syn wybral przytulanke z pozytywka ale dla siebie
On do tej pory lubi zasypiac przy takiej melodyjce
On do tej pory lubi zasypiac przy takiej melodyjce
Mimi2330
Kochana tak jest wszędzie.... U mnie też. Ale trudno....U nas też tak jest. Dlatego niedawno dopiero powiedziałam w pracy bo sie bałam ze coś znajda
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno muszą Ci przedłużyć umowę do końca macierzyńskiego
reklama
A to nie działa tak ze do porodu. Ogólnie jak urodzie w terminie to te 20 tyg kończy sie w lutym a umowę mam do 5.03Kochana tak jest wszędzie.... U mnie też. Ale trudno....
Na pewno muszą Ci przedłużyć umowę do końca macierzyńskiego
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: