reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ale zostawiam rozgrzebane tematy... gdybym miała Holtera w pracy to ciśnienie pewnie by skakalo

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu się dzieje, a nie miałam jal zajrzeć w weekend...

Zuza, wszystkiego wymarzonego, przede wszystkim, żeby dzidzia przyszła bez problemów i jak najszybciej :)

JK i Paulina, mam nadzieję, że przy pomocy lekarzy wszystko się unormuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jk89 daj spokój. Praca nie jest najważniejsza. Nie ta to inna :) nawet jak byś pracowała do końca ciąży to i tak nie masz gwarancji ze Ci przedłuża umowę.... pracodawcy są bezwzględni.... U mojej mamy w pracy dziewczyna wróciła z macierzyńskiego i ja zwolnili bo przecież małe dziecko = ciągle zwolnienia i urlopy... masakra ale tak się dzieje....

hchy43r8h8l5x99d.png

U nas też tak jest. Dlatego niedawno dopiero powiedziałam w pracy bo sie bałam ze coś znajda

Buuu myślałam ze te body będą w miarę uniwersalne wzorami A tam niebieskie i białe z dinozaurem A szare i różowe z kroliczkami hehe wzięłam tylko 1 sztukę.... dodatkowo syn wybral przytulanke z pozytywka ale dla siebie :D
On do tej pory lubi zasypiac przy takiej melodyjce :)
1500289923-aaaaaa.jpeg
1500289930-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

U nas też tak jest. Dlatego niedawno dopiero powiedziałam w pracy bo sie bałam ze coś znajda

Kochana tak jest wszędzie.... U mnie też. Ale trudno....
Na pewno muszą Ci przedłużyć umowę do końca macierzyńskiego

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Kochana tak jest wszędzie.... U mnie też. Ale trudno....
Na pewno muszą Ci przedłużyć umowę do końca macierzyńskiego

hchy43r8h8l5x99d.png
A to nie działa tak ze do porodu. Ogólnie jak urodzie w terminie to te 20 tyg kończy sie w lutym a umowę mam do 5.03

Do góry