reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza podziwiam ze masz jeszcze siłę na pieczenie ciasta.....
Zbieraj siły teraz kochana.

Udanego dnia :*

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza zgaga dopuściła i udało mi się jeszcze pospac do 9. Jutro jadę do siebie a wieczorem znowu przyjadę z poduchą.
Brzuch mnie boli. Spiety...

kattaya pierwszy wnuczek i jest mega szał. Babcia wszystko co zobaczy kupuję dla maluszka aż ją opierdzielam. A co to będzie później...

Paulina to dobrze że ciśnienie w normie:*
Mimi tort kupiłam to chociaż babkę upiekę...Ale mi dziś gorąco:/
Inka ciesz się ich wariactwem na punkcie wnusia:* Dziadkowie są od rozpieszczania:*
Ja też dziś obolała jestem,krocze i brzuch dają się we znaki i chodzić jest ciężko...Ale to dobrze,chociaż jestem przerażona,chciałabym w tym tygodniu urodzić!

No właśnie Zuza, ty się tak nastawiasz na ten tydzien, jak Ty to chcesz zrobić? Masz jakiś plan?
Jak masz męza w domu to będziecie mieć wolna chate, to pewnie jakiś romantyczny wieczór w planach:D

Zuza zgaga dopuściła i udało mi się jeszcze pospac do 9. Jutro jadę do siebie a wieczorem znowu przyjadę z poduchą.
Brzuch mnie boli. Spiety...

kattaya pierwszy wnuczek i jest mega szał. Babcia wszystko co zobaczy kupuję dla maluszka aż ją opierdzielam. A co to będzie później...
Będzie szał az się kolejne nie pojawi hehe ;) U mnie młody ma 4 lata i dziadki nadal szaleją ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej dziewczyny :) Ja juz w domu. Zeszło mi jakieś 4 godziny w szpitalu. Pobrali mi wymaz gbs, zrobili usg i ktg. Ktg nie umiem czytać wyników, ale wszystko w normie. A usg przepływy są dobre, mała waży 3300, wody w normie. Szyjka miękka, ale zamknięta. Także kolejny krok to wizyta w środę, ciekawa jestem, co zdecyduje lekarz.

Niby nic takiego nie robiłam, bo do szpitala jechałam autem, ale czuję się kompletnie wypluta z sił, dzisiaj do końca dnia się będę byczyć. Może emocje mnie tak rozwaliły :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczyny :) Ja juz w domu. Zeszło mi jakieś 4 godziny w szpitalu. Pobrali mi wymaz gbs, zrobili usg i ktg. Ktg nie umiem czytać wyników, ale wszystko w normie. A usg przepływy są dobre, mała waży 3300, wody w normie. Szyjka miękka, ale zamknięta. Także kolejny krok to wizyta w środę, ciekawa jestem, co zdecyduje lekarz.

Niby nic takiego nie robiłam, bo do szpitala jechałam autem, ale czuję się kompletnie wypluta z sił, dzisiaj do końca dnia się będę byczyć. Może emocje mnie tak rozwaliły :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Super wieści :) dzidzia już duża :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry