reklama
olenka201
Fanka BB :)
Mimi tak chcemy 3 dziecko ja bym chciala tak do 30-stki urodzic trzecie obecnie mam 26 lat.
Z tym undeksem to tez roznie nieraz wysoli a każdy inaczej reaguje.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym undeksem to tez roznie nieraz wysoli a każdy inaczej reaguje.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
parampampam
Ka, ale mam nadzieję, że nie ma zalamki tylko po prostu nastawienie, że to tak naprawdę nie była jeszcze realna próba? :*
Ja jeszcze o obiedzie nie zaczęłam myśleć, chyba się pójdę przejść dla relaksu. Tak jak myślałam, jestem rozbita i wykończona po wczorajszej pracy.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Ja jeszcze o obiedzie nie zaczęłam myśleć, chyba się pójdę przejść dla relaksu. Tak jak myślałam, jestem rozbita i wykończona po wczorajszej pracy.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
1
169849
Gość
U mnie mielone.
A ja chora..
A ja chora..
Ka.2606
Dzięki Dziewczyny, ale spoko załamki nie ma. Najwyżej byłaby niespodzianka
Ja kupiłam makaron razowy i kurki i będę coś kombinować. A z bobu to uwielbiam pastę do pieczywa chrupkiego [emoji39]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam makaron razowy i kurki i będę coś kombinować. A z bobu to uwielbiam pastę do pieczywa chrupkiego [emoji39]
asia333podlasie
Hej dziewczynki ☺
Olenka jak ja Ci zazdroszcze spania Twojej malej moj wczoraj zasnal o 24 wstal po 1 a pozniej o 5 rano jak narazie to najdluzszy sen to 5 godz nie wiem kiedy to minie. On przez to napinanie sie tez noe spi bo niby spi napnie aie i budzi sie.
Tak mimi i espumisan daje i takie kropelki na trawienie laktozy mam i to bez rozbicy czy cos zjem czy nie sie napina wczorah lekarka mowila ze taka jego natura.
Dziewczyny czy ktoras z Was robi rissoto? Mozecie dac przepis?
Mi to tak dzis spac sie chcialo ale maly mial inne plany a teraz spi jak ja juz sie rozbudzilam ☺
A co do tej dziewczyny ze szpitala to byla wogole bez wstydu chodzila cala zalana krwia brudqska a biustonosza wogole nie miala bo mowila ze rozmiaru nie ma ba nia ale nawet zwyklego noe miala i chodzila zalana od mleka okropne a koszule miala za mala i jak jej poszla w szerz to zrobila sie taka krotka ze majtki cale na wierzchu byly oczywiscie bez szlafroka chodzila okropne.
Milego dnia dziewczynki ☺
Olenka jak ja Ci zazdroszcze spania Twojej malej moj wczoraj zasnal o 24 wstal po 1 a pozniej o 5 rano jak narazie to najdluzszy sen to 5 godz nie wiem kiedy to minie. On przez to napinanie sie tez noe spi bo niby spi napnie aie i budzi sie.
Tak mimi i espumisan daje i takie kropelki na trawienie laktozy mam i to bez rozbicy czy cos zjem czy nie sie napina wczorah lekarka mowila ze taka jego natura.
Mi to tak dzis spac sie chcialo ale maly mial inne plany a teraz spi jak ja juz sie rozbudzilam ☺
A co do tej dziewczyny ze szpitala to byla wogole bez wstydu chodzila cala zalana krwia brudqska a biustonosza wogole nie miala bo mowila ze rozmiaru nie ma ba nia ale nawet zwyklego noe miala i chodzila zalana od mleka okropne a koszule miala za mala i jak jej poszla w szerz to zrobila sie taka krotka ze majtki cale na wierzchu byly oczywiscie bez szlafroka chodzila okropne.
Milego dnia dziewczynki ☺
1
169849
Gość
Nigdy nie jadlam bobu.
Asia to co opowiadasz to straszne jest. Takich zasyfionych, flejowatych ludzi nie idzie powaznie traktowac.. zawsze mi sie wydaje ze musza miec cos przetracone pod kopula
Asia to co opowiadasz to straszne jest. Takich zasyfionych, flejowatych ludzi nie idzie powaznie traktowac.. zawsze mi sie wydaje ze musza miec cos przetracone pod kopula
Ka.2606
Link do: Risotto z kurczakiem i warzywami | Kwestia Smaku stąd robiłam risotto, tylko bez wina
Mimi2330
Matko kochana to tragedia z ta dziewczyna. [emoji32] leZalas z nią na sali?Hej dziewczynki [emoji5]
Mi to tak dzis spac sie chcialo ale maly mial inne plany a teraz spi jak ja juz sie rozbudzilam [emoji5]
Milego dnia dziewczynki [emoji5]
reklama
Podziel się: