reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Pastę z bobu robię dokładnie tak jak Colorado z fasoli tylko bez namaczania [emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwne rzeczy się dzieją po tej kuracji clo, przedwczoraj skończyłam brać estrofem, dziś mnie podbrzusze pobolewa niby trochę jak na okres, ale tak z przerwami [emoji50] a owu to miałam chyba ciut wcześniej niż 14dc (chyba 12dc, teraz 15dc).

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak mialam. W końcu to jakaś sztuczna stymulacja

hchy43r8h8l5x99d.png

Może to dobry omen, niech sie wysila organizm, nie mam ochoty długo się tymi hormonami faszerować :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś stosowala maść clotrimazol w ciąży?
Moja infekcja nie mija a wręcz nabiera na sile :( dzisiaj zaczęło mnie wszystko swedziec i piec. Masakra....

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, moim zdaniem jedyne co można zrobić bezpiecznie to iść do lekarza jak najszybciej. Bez konsultacji bym nic nie stosowała.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio jak miałam jakąś infekcje to dała mi clotrimazol w globulkach więc tak się zastanawiam czy ten w maści będzie ok....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
To super :)
Mam nadzieję ze będzie lepiej....
Zastanawiam się też czy nie odparzyly mnie nowe wkładki... nie było tych co stosuje na codzień i wzięłam jakieś inne, Z rumiankiem I aloesem. Aj... zawsze coś.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry