reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

J też używałam tej poduszki klin na początku bo ulewała. Przestała jak miała tak ok. 2,5 miesiąca. Teraz ma podszukę ale plaska.

reklama
Asia, super, że jesteś! Masz takiego pięknego synka, przeuroczy jest :)

Agunia, jak będziesz mogła, to daj znać, co tam u Ciebie, jak się czujesz, jak się sprawy mają. I wyglądasz przepięknie, ślicznie Ci z brzuszkiem.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

U mnie trochę inaczej bo karmilam mm i starałam się dawać co 3 godziny więc wiedzialam kiedy muszę wstawić do podgrzewacza. No i nigdy nie trwało to tak długo.

hchy43r8h8l5x99d.png

Asia synek śliczny i super ze juz po chrzciny chyba my robimy dopiero teraz 8 lipca jakoś nie się nie spieszylo.
Co do jedzenia to ja od początku jem wszystko Zosia dzielnie to znosi he he tzn. Nic jej nie jest.
Co za tym idzie to właśnie to że moja waga stoi w miejscu nic nie spada.
Agania śliczny brzuszek wydaje się taki zgrabny.Juz niedługo dzidzia będzie z tobą.
Kattaya nie było mnie na lutowkach bo ja miałam termin na marzec i marcowki podczytywalam ale za dużo grup żeby wszędzie się udzielać . Na fb na grupie jestem.
U nas zapowiada się znowu upał .Zosia właśnie spi przy cycku ostatnio tylko tak spi. Wstała dzisiaj już przy 5 i koniec spania. A syn spał od 16.20 wczoraj do dzisiaj 5.30.
Koło 9 wybieram się do miasta bo nic w lodowce nie mam i po mleko dla koleżanki corci.
Ja mam teraz inny wozek camarelo sevilla i jest super.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa jeszcze co do mleczka ja bym tak się nie przejmowala nie dajesz przecież z lodówki. Jeśli nic mu nie jest nie ma jakiś mocnych boli brzucha to nic mu nie będzie tym bardziej że to twoje mleczko.

Dzień dobry :)
Ja tak na chwilkę ;) Parampampam dziękuję i odezwę się jak tylko odzyskam troszkę sił :)
Olenka również dziękuję w tej ciąży nie mam tak rozlanego brzucha jak w pierwszej tylko taka piłka z przodu ;)

Cieszę się że już ostatni raz wypije mega dawki tabletek czyli 23 i pół tabletki !Zastrzyki jeszcze niestety zostaną 10 po cesarce ....
Zbieram się zawieść syna i na ostatnie zakupy :)

A jutro wielki dzień trzymajcie kciuki ,żeby ta cesarka była lepsza niż poprzednia :)

Milutkiego dnia dla Was i Buziaki :*

c55fskjojcqm7koh.png

Kattaya ja urodziłam 27 lutego termin miałam na 12 marca.
Ojej agania to strasznie dużo tych leków dobrze ze juz jutro się to skończy.
A u nas się zachmurzylo i temperatura spadła na 16 stopni.
Zosia godzinę pospala przy cycku .

reklama
Trzymam kciuki, agunia!

Ja mam jakiegoś lenia. Wczoraj miałam bardzo emocjonujący dzień i czuję się przez to zmęczona. Ale dopijam kawę i może się zaraz rozkręcę.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry