reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Asia ja mam podgrzewacz do butelek i mleczko jest zawsze cieplutkie :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Agunia nie strasz!Jestem dopiero w 34.tc :o No i nie mam co spakować...Zamówiłam wszystko co potrzebne,czyli biustonosze,koszule,podkłady i cała reszte...Mogłabym jedynie spakować ręczniki i kosmetyczke :o
Asia mój Kuba miał wodniaczki na jądrach i przepukline pępkową,wszystko się wchlonęło:) Super że tak szybko doszlaś do siebie:* A jak dlugo przychodziła do Ciebie polożna?

Spokojnie Zuza masz jeszcze dużo czasu ale sama zobaczysz ,że jak spakujesz torbę będziesz trochę spokojniejsza :)

Też mam podgrzewacz wiem że się przyda bo piersią karmić nie będę .

c55fskjojcqm7koh.png

Ja tez mam podgrzewacz ale jak otwiera maly oczy odrazu krzyczy i czesto mu daje wystygniete juz kurcze bo tak to bylby wisk zanim podgrzeje a troche to trwa.

Polozna byla u mnie 3 razy 2 razy sama przyszla a 3 raz dzwonilam zeby zaszla zobaczyc jak malemu pepek odpadl i raz chciala przyjsc zwarzyc ale nas w domu nie bylo jakbym miala potrzebe to by przyszla wiecej razy ale nie potrzebowalam .

Zuza a po jakim czasie mu sie wchlonely?

Asiu jeśli mogę Ci coś poradzić to lepiej podgrzać to mleko bo brzuszek może maluszka od tego boleć. Nie pamiętam ile to trwało:/ Też chodziliśmy do chirurga na kontrole ale nic nie robił,mówił że czekamy i się udało:)

Moja wypija 150ml w 5 minut, daję ciepłe, tylko ja karmię mm. Woda caly czas stoi we włączonym podgrzewaczy więc przygotowanie mleka to chwilka.
Kurczę dziewczyny fajnie Was poczytać i powspominać jak to było. Super mieć bobaska już przy sobie, ale ta końcówka ciąży, czas oczekiwania i taka pozytywna ekscytacja, i zastanawianie się jak to będzie,i ostatnie zakupy, pakowanie torby, ehh....
Oleńka Ty rodziłaś w lutym? Nie było Cię na lutówkach, prawda?
Asia Gabryś uroczy. I jaki mały elegancik:)

reklama
No przez ten jezyk wolno ciagnie. Po zatem ma butelke z aventu imitacja piersi bardzo wolno leci mleko bo jak pil z normalnego to strasznie ulewal az noskiem szlo i ma zalecenie spac wysoko na poduszkach zeby nie zalewalo nosa to propo do tematu poduszek w lozeczku i wozku nie moze spac na plaskim. Po zatem przy jedzeniu meczy sie i odpoczywa i temu to karmienie tyle trwa. I temu mam problem z cieplym mlekiem . Ogolnie swoje trzymam w lodowce wiec grzeje ale zaraz i zimne.

Do góry