reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Agunia nie strasz!Jestem dopiero w 34.tc No i nie mam co spakować...Zamówiłam wszystko co potrzebne,czyli biustonosze,koszule,podkłady i cała reszte...Mogłabym jedynie spakować ręczniki i kosmetyczke
Asia mój Kuba miał wodniaczki na jądrach i przepukline pępkową,wszystko się wchlonęło Super że tak szybko doszlaś do siebie:* A jak dlugo przychodziła do Ciebie polożna?
Asia mój Kuba miał wodniaczki na jądrach i przepukline pępkową,wszystko się wchlonęło Super że tak szybko doszlaś do siebie:* A jak dlugo przychodziła do Ciebie polożna?
agunia50002
Spokojnie Zuza masz jeszcze dużo czasu ale sama zobaczysz ,że jak spakujesz torbę będziesz trochę spokojniejsza
Też mam podgrzewacz wiem że się przyda bo piersią karmić nie będę .
Też mam podgrzewacz wiem że się przyda bo piersią karmić nie będę .
asia333podlasie
Ja tez mam podgrzewacz ale jak otwiera maly oczy odrazu krzyczy i czesto mu daje wystygniete juz kurcze bo tak to bylby wisk zanim podgrzeje a troche to trwa.
Polozna byla u mnie 3 razy 2 razy sama przyszla a 3 raz dzwonilam zeby zaszla zobaczyc jak malemu pepek odpadl i raz chciala przyjsc zwarzyc ale nas w domu nie bylo jakbym miala potrzebe to by przyszla wiecej razy ale nie potrzebowalam .
Zuza a po jakim czasie mu sie wchlonely?
Polozna byla u mnie 3 razy 2 razy sama przyszla a 3 raz dzwonilam zeby zaszla zobaczyc jak malemu pepek odpadl i raz chciala przyjsc zwarzyc ale nas w domu nie bylo jakbym miala potrzebe to by przyszla wiecej razy ale nie potrzebowalam .
Zuza a po jakim czasie mu sie wchlonely?
asia333podlasie
Postaram sie podgrzewac caly czas a powiedz zuza jak np karmisz 40 min i juz wystygnie co wtedy nie brac do glowy ze juz zimne?
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Nigdy nie karmilam córki butelka 40minut. Strasznie długo. Mały nie chce jeść?Postaram sie podgrzewac caly czas a powiedz zuza jak np karmisz 40 min i juz wystygnie co wtedy nie brac do glowy ze juz zimne?
Moja wypija 150ml w 5 minut, daję ciepłe, tylko ja karmię mm. Woda caly czas stoi we włączonym podgrzewaczy więc przygotowanie mleka to chwilka.
Kurczę dziewczyny fajnie Was poczytać i powspominać jak to było. Super mieć bobaska już przy sobie, ale ta końcówka ciąży, czas oczekiwania i taka pozytywna ekscytacja, i zastanawianie się jak to będzie,i ostatnie zakupy, pakowanie torby, ehh....
Oleńka Ty rodziłaś w lutym? Nie było Cię na lutówkach, prawda?
Asia Gabryś uroczy. I jaki mały elegancik
Kurczę dziewczyny fajnie Was poczytać i powspominać jak to było. Super mieć bobaska już przy sobie, ale ta końcówka ciąży, czas oczekiwania i taka pozytywna ekscytacja, i zastanawianie się jak to będzie,i ostatnie zakupy, pakowanie torby, ehh....
Oleńka Ty rodziłaś w lutym? Nie było Cię na lutówkach, prawda?
Asia Gabryś uroczy. I jaki mały elegancik
reklama
asia333podlasie
No przez ten jezyk wolno ciagnie. Po zatem ma butelke z aventu imitacja piersi bardzo wolno leci mleko bo jak pil z normalnego to strasznie ulewal az noskiem szlo i ma zalecenie spac wysoko na poduszkach zeby nie zalewalo nosa to propo do tematu poduszek w lozeczku i wozku nie moze spac na plaskim. Po zatem przy jedzeniu meczy sie i odpoczywa i temu to karmienie tyle trwa. I temu mam problem z cieplym mlekiem . Ogolnie swoje trzymam w lodowce wiec grzeje ale zaraz i zimne.
Podziel się: