Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze Was nadrobilam ☺
Teraz napisze wiecej Gabrys przez te wiezadelko nie dal rady piersi ssac wiec juz tak 8 tydz sciagam brzydnie to i meczace bo sciaganie zajmuje okolo 40 min ale karmie swoim mlekiem a trzymam sie tego bo mam motywacje zeby nie jesc byle czego i sie pilnowac i tak juz 15kg na minusie od wagi ze szpitala ☺
U Gabrysie oprocz wiezadelka jeszcze ma obustronego wodniaka jaderek podobno to sie przewaznie wchlania samo bylismy u chirurga to kazal za miesiac przyjechac zobaczy czy sie zmniejsza.
Tez co do karmienia to by maly caly czas jadl od butelki by sie nie odklejal az meczace to ale daje ile chcem co do karmienia zimnym mlekiem musze przyznac ze mi tez sie to zdarza bo np nagrzeje pokarmie on zrobi pare lykow i np za 15 min znow chce i juz te mleko zimne znaczy w temperaturze pokojowej.
@Zuza87 ciesze sie ze z mama lepiej moja tez zwariowala na punkcie wnuka ☺ co do chrzcin to maly jak zasnal przed kosciolem okolo 11 to wstal o 18 az w szoku wszyscy byli chodz wprawdzie caly czas go bujali na raczkach grzeczny byl.
Mecza go troche kolki daje koperek ale po nich tak na rzadko robi ze z pieluch wyplywa i nie wiadomo co robic czy dawac czy nie.
Co do cc to ja swoja super wspominam tym bardziej ze spalam bo mialam ogolne znieczulenie o 23.48 irodzil sie Gabrys a o 12 w poludnie juz chodzilam wykampalam sie itd 2 dni bralam na noc znieczulenie tylko przy kaszlaniu bolalo a tak to do zniesienia . Po 4 dniach wogole noe pamietalam ze mam tam ciecie co do pologu to nie bylo gorzej niz zwykly okres kilka razy wypadaly wieksze skrzepy.
A to ubranko Gabrysia do chrztu bylo.
Widzialam ze mialyscie intruza na forum dobrze ze sie go pozbylyscie ☺
@olenka201 mozesz napisac co np jesz przy karmieniu ☺