reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

W sumie w oryginalnym przepisie dodawało się masło, ale ja w opcji bez tłuszczu nie czuję różnicy.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja już zrobiłam zakupy na leczo [emoji1]

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej. Po wizycie. Wszystko ok, mala sie juz przekrecila glowka w dol. Dalej mlodsza o 10 dni ale w normie. 32tc i waga 1500-1600gram takze malenstwo. Wazne, ze zdrowe i zywe. Ja mam zwiekszona dawke leku na nadcisnienie. Ogolnie jestem zadowolona :)

Mimi ja miałam gości i musiałam ogarnąć;) A teraz odpoczywam;)
Paulina super:) Ważne że z malutką wszystko dobrze i Ty jesteś w domu:)

Paulina super wieści. Malutka później nadgoni. Ważne ze zdrowa.

Zuza no tak... miałaś mieć rodziców. I jak po wizycie?

hchy43r8h8l5x99d.png

Paulina, super, że u Was ok :) malutka Twoja malutka, ale ja tam zawsze wolałam mniejsze dziecko, bo łatwiej wycisnąć :D moja córka chyba nie ma szans na bycie mniejszym noworodkiem :D

Mimi, ja po tym leczo i bułkach padłam, ale mąż mnie wyciągnął na lody na miasto, więc zrobiłam kilka kilometrów spacerku, podczas którego ledwo się turlałam i ziewałam co chwila. Powiem Wam, że czuję już 9 miesiąc ciąży, oj czuję...

Jutro znowu przyjeżdża rodzina, więc będzie aktywnie i pewnie dużo emocji, jak to w rodzinie... Muszę się szybko zregenerować :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

U mnie dzień jakoś zlecial .Zosia miała gorszy dzień tylko u mnie na rękach no ewentualnie u męża ale on dzisiaj mało co w domu był bo miał pracę dodatkowo to pojechał. Dzieci już śpią a ja ode zjeść kolacje.
U mnie też torba była szybciej spakowana bo nigdy nic nie wiadomo było.My dzisiaj na obiadielismy zupę pomidorowa bo mąż uwielbia a syn znowu makaron kocha jeść (ogólnie bardzo mało lubi rzeczy ).
Dzisiaj chyba szybko zasne bo zmęczona jestem a pewnie Zosia koło 5 rano pobudke zrobi .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Parampampam super że miałaś spacerek. Ja czuję że potrzebuje ruchu ale jak wychodzę na dwór to od razu chce wracać do domu hehe
Leczo robiłaś z kiełbasą? Ja zrobię z filetem z kurczaka.

Oleńka ale fajnie że dzieciaki tak wcześnie już śpią ;) U mnie syn dopiero siedzi w wannie a to i tak wyjątkowo wcześnie hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry