reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Agunia podziwiam ze masz jeszcze siłę biegać za spodniami ;)

Parampampam a ja dziś leniuchowalam. Jakoś nie działał na mnie motywujaco dzisiejszy dzień.

Na obiadek mieliśmy grilla. Samo niezdrowe jedzenie... kiełbaski, szaszłyki i boczek :D
Kupiliśmy to nosidlo maxi cosi. Widać, ze używane ale pouzywam kilka miesięcy i też sprzedam ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja wczoraj posprzatalam, ale to juz dla mnie mega wyczyn. Co chwile musialam siadac i lapac powietrze bo zasapke mialam. W 9 miesiacu juz tak kolorowo nie bedzie, opcje sa trzy. Albo maz bedzie ogarnial, albo wezme znajoma kolezanke ktora tak sobie dorabia albo zarosne brudem. Musze dac do pralni zaslony przed urodzeniem Miśki i zamówić odkurzanie i mycie sofy.

Co do karmienia. Ja bym chciala karmic piersia ale nie mam jakiejs obsesji, jesli bedzie z tym slabo to bez zalu przejde na mm.
Jejku, lapie juz stresa.. dzis wchodze w 32tc. :o
I tak masz dużo werwy jak na ten tc [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza jaki był ten torcik co robiłaś na urodziny syna?
My z mężem mamy w poniedziałek 7 rocznicę ślubu i o 19.30 wpadłam na pomysł ze zrobię tort dla wszystkich na jutro [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Zuza Zosia 27 czerwca skończy 4 msc czyli już niedługo.
Byliśmy z mężem i dziećmi w galerii tak pochodzić i żeby syn pojeździć ciuchcia i na karuzeli. Kupiłam sobie bluzkę i leginsy w kiku.
Nawet Zosia była grzeczna co u niej to duży wyżyw nawet udało jej się szybko usnac. Dzieciom też po koszulce kupilam w pepco bo wyprzedaże mają po 3.99 zł i jedna 4.99 zl dla Zosi a dla Mikołaja za 9.99 zl.Jansienwaga za bardzo nie przejmowalam a by tylko spróbowali komentować to bym zaraz im coś odwalila ja to taka już jestem. Mój lekarz to tylko żartować lubi nieraz coś mówi że że względu na "lekka nadwagę " to ja zaraz prawda że mam takie zgrabne cialo. I tyle ja tam zawsze w żart obracam.
Nie wiem co pisałam ale moja córcia w dzień mało spi najczęściej przy piersi po 10 min co wiąże się z jej marudzeniem ale za to przesypia noce od kiedy skończyła 6 tyg nieraz w nocy koło 3 obudzi się na jedzenie ale najczęściej są to godziny poranne 5.30-6.00 i jak dobrze jest to zaśnie jeszcze na godzinkę.
Teraz dzieci śpią a ja odpoczywam choć muszę jeszcze umyć naczynia ale nie chce mi się ale będę musiała bo jutro znowu dopiero wieczorem będzie na to czas bo w dzień jest ciężko cokolwiek zrobić chyba że całkiem z rana to tak do pół godziny Zosia pospi.
Zuza kurcze już porody się zaczynają a waga maleństwa już ładna.
Byłam dzisiaj w H&M jejku jakie śliczne rzeczy mają dla dzieci nawet duże przeceny mieli ale syn tak się niecierpliwil ze chce na karuzele że za dużo nie obejrzałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry