reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie. Od 1 nie śpię to i miałam czas aby nadrobić forum.

Na lipcowych jak Zuza wspominała urodziła się Nela. Przyczyną wcześniejszego cc było wysokie ciśnie.

Dostałam kolejne worki ciuszkow od znajomych. Nie mam gdzie tego trzymać. Masakra.

Buziaki dla Was.
Ooo matko... to chociaż w dzień pospij.
U nas worki z ciuchami póki co lerza U rodziców na strychu ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej;)
Inka o rany,co się stało że nie mogłaś spać?Coś boli?Mam nadzieję, że teraz śpisz:* Ja dwa dni temu też dostałam jeszcze siatkę ubranek:) W tym krótki spodeneczki na 56 i 62 takie mini;) I śpiworek do spania,mam już 4:p
Oj Mimi ja też sobie ostatnio pofolgowałam...Aż boję się co to będzie.Wizyta za dwa tygodnie.

Cześć :)
Mimi ciasto wgląda pysznie :) Ja dziś stanęłam na wadze i 0.5 kg mniej czyli z obrzękowych kg zostały jeszcze 2 a było 3.5 .
Od wczoraj łapią mnie skurcze coraz silniejsze mam nadzieję że do czwartku nic się nie rozwinie i dotrzymam ....

c55fskjojcqm7koh.png

Agunia, kładź się plackiem i leż, niech się skurcze uspokoja :)
Ja zaraz wybywam na spacer do lasu, dzisiaj u nas już bardzo ciepło, za ciepło... Więc pochodzę chwilę, zrobimy zakupy, a resztę dnia będę wegetowac na kanapie.
Z tą wagą to chyba nie ma co tak panikowac. Moja koleżanka urodziła niecałe 2 tygodnie temu, też jest lekko puszysta, a mówi, że na wadze ma 13 kilo mniej już. Tak więc to naprawdę spada. Jestem dobrej myśli :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Niby nie ma co szaleć ale ja pamiętam ciążę z synem.... przytylam 26kg... dostałam nadciśnienia, krwotoki z nosa non stop ze cala sciera czerwona, obrzeki takie ze na nogi stanac nie mogłam. Pod koniec ciąży to już tylko wstawalam na wizyte do lekarza.... to było coś strasznego.... no i komplikacje przy porodzie też pewnie po dużej części to wina mojej wagi....
A po porodzie spadło jedynie trochę ponad 10kg... reszta została do dziś.

hchy43r8h8l5x99d.png

Ciekawe z jaka wagą ja skończę :) ucieszylabym się, gdyby zostało mi nie więcej jak 10 kilo na plusie, myślę, że jest to waga, z którą będę mogła sobie poradzić, jak tylko wrócę do aktywnego stylu życia.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Zuza zasnęłam około 4 i o 8 wstałam. O 10 przyjechał po mnie ojciec i zabrał mnie do siebie. Nudzę się u niego w domku to jakoś lepiej. Telewizorek, łóżeczko i relaks.

Ja po pierwszej ciąży co straciłam to odzyskałam:( Teraz zamierzam się przyłożyć!
Inka to super że odpoczywasz:* Ja też;) Teraz tylko wyszliśmy na dwór do cienia i mąż rozpala grila;)
Miłego popołudnia:*

reklama
Ja dzis mega towarzysko. Dopiero co wrocilam z kawki z kolezanka to juz za 1.5h wychodzimy na kolacje z drugimi znajomymi. Ale to dobrze, za dwa miechy zabunkruje sie w domu na amen.

Mimi to rzeczywiscie musisz uwazac z waga bo widze, ze masz tendencje do tycia. Po porodach wszystkie staniemy do walki z tymi kilogramami. ;)
U mnie od poczatku ciazy mam wpisane w karcie ciazy ze przytylam 1 kg, w srode mam wizyte i mysle ze ze dwa kilo jeszcze mi doszlo bo widze po sobie.

Do góry