reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Pozdrawiamy
1497725253-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olenka śliczna:) A ta czuprynka:)
My też byliśmy dzisiaj w galerii. W Pepco rzeczywiście można się obkupić, są duze przeceny na dziecinne ciuszki. Kupiłam mojej spodnie w H&M, dużo rzeczy mi się podobało, ale te ceny...
W Smyku też jest przecena, ale już wcześniej zamówiłam w internetowym sklepie.

Oleńka włosy Twojej Zosi zawsze mnie fascynują:) Niesamowity fryz;) I jak ładnie główkę trzyma:)
Olenka, Kattaya,Agunia to miałyście zakupowy dzień;) Mój był bardzo leniwy,poza posiłkami dla rodziny nie zrobiłam nic...Nie mam siły,a na mnie też czeka sterta naczyń:/

Mimi pysznie wygląda mam nadzieję że i tak smakuje. Jutro podziel się opinią czy smakowało.
Dzięki Zosia już ładnie trzyma głowę ale na brzuchu długo nie położy bo się złości a w nocy tylko na brzuchu spi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Od 1 nie śpię to i miałam czas aby nadrobić forum.

Na lipcowych jak Zuza wspominała urodziła się Nela. Przyczyną wcześniejszego cc było wysokie ciśnie.

Dostałam kolejne worki ciuszkow od znajomych. Nie mam gdzie tego trzymać. Masakra.

Buziaki dla Was.

reklama
Mam nadzieję ze się udało. Część zawioze do rodziców i część do teściów bo pewnie bym jadła i jadła i jadła [emoji23] niestety ten tydzień nie zalowalam sobie niczego i efektem jest ponad 1kg do przodu! Także do wizyty znów trzymanie się w ryzach żeby trochę spadło hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry