reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A ja mam lepszy kontakt z babcią męża niż mama. Babcia zawsze porozmawia A teściowa nigdy czasu nie ma. Jeździmy do nich w niedzielę na 4-5 godzin to też lata w ta i z powrotem... ogólnie nie mogę narzekać bo dużo nam pomagają ale wiem że jak bym z nimi mieszkała to bym się klocila

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi czyli nasze stosunki z teściową mamy podobne. Póki co jest ok. No i muszę przyznać, że sporo też nam pomagają. Nie tylko finansowe kwestię. No i szaleją za Piotrkiem. Co prawda mają jeszcze drugiego wnuka, ale z nim już nie ma takich kontaktów. Wszystko zasługa kobiety ich syna. Są bez ślubu ale czasem mam wrażenie że ta kobieta jest psychiczna. Wyobraźcie sobie że ten wnuk ma 8 miesięcy i teście do dnia dzisiejszego nie mogą go dotknąć. Na ręce może wziąść tylko matka i ojciec dziecka. Nikt obcy nie ma dostępu. Ehh...ogolnie dużo by opisywać

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) Jakieś plany na dziś ?
Mnie chyba dopadł już stres przez te moje obrzęki waga wskazywała +3.5 kg dziś obrzęki większe a waga +2,5 kg .Zobaczymy co to będzie do czwartku ;)

Kończę się ogarniać i jadę na zakupy wszystko kupiłam a zapomniałam o czerwonych kokardkach ;)

Milutkiego dnia :)
c55fskjojcqm7koh.png

Mimi czyli nasze stosunki z teściową mamy podobne. Póki co jest ok. No i muszę przyznać, że sporo też nam pomagają. Nie tylko finansowe kwestię. No i szaleją za Piotrkiem. Co prawda mają jeszcze drugiego wnuka, ale z nim już nie ma takich kontaktów. Wszystko zasługa kobiety ich syna. Są bez ślubu ale czasem mam wrażenie że ta kobieta jest psychiczna. Wyobraźcie sobie że ten wnuk ma 8 miesięcy i teście do dnia dzisiejszego nie mogą go dotknąć. Na ręce może wziąść tylko matka i ojciec dziecka. Nikt obcy nie ma dostępu. Ehh...ogolnie dużo by opisywać

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurna to u nas rzeczywiście podobnie hehe tylko że męża brat ma córkę 2.5 roku i jego żona nie pozwala nikomu nic jej dawać do jedzenia a slodycza nigdy w ustach nie miała. Do tej pory żyje na sloiczkach. No i wyobraźcie sobie ze to dZiecko jeszcze nic nie mówi. Nawet mama, tata. ...

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć dziewczyny :) Jakieś plany na dziś ?
Mnie chyba dopadł już stres przez te moje obrzęki waga wskazywała +3.5 kg dziś obrzęki większe a waga +2,5 kg .Zobaczymy co to będzie do czwartku ;)

Kończę się ogarniać i jadę na zakupy wszystko kupiłam a zapomniałam o czerwonych kokardkach ;)

Milutkiego dnia :)
c55fskjojcqm7koh.png
Agunia to rzeczywiście dolujace Ale jeszcze tylko chwilka :) dasz radę! Nie wchodź już na wagę do porodu [emoji14]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi wchodzenie na wagę to już uzależnienie :p A waga w dwa dni spadła o 1 kg było 3,5 a jest 2,5 może do porodu stres zje jeszcze te 2,5 kg :p
Najważniejsze kupiłam czerwoną wstążeczkę :D

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Do góry