reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Zobacz załącznik 810962 Mogę się pochwalić takie cudo mi wyszło ;)

c55fskjojcqm7koh.png
No piękne. A w środku to jakaś cyrkonia?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej Dziewczyny:*
Jak mija dzień?Mi bardzo sennie i leniwie,nie mam dziś energii.
Agunia super,że waga spada:* Rozumiem Twoje nerwy,ja też zaczynam je odczuwac:( Martwię się i boję co to będzie:( Super kokardki:* To do wózka?

Po co wam te kokardki? Wierzycie w takie rzeczy?

No niestety, ile matek tyle pomyslow na wychowywanie dzieci. Niech se robia w domach co chca, oby tylko dzieci nie byly skrzywdzone. Mi to sie smiac czasami chce jak widze te biedne matki, zestresowane, widzace na kazdym kroku zagrozenie. Jak tak mozna zyc na dłuższą mete?

Zuza ty jak chodzisz do diabetologa to sprawdza ci pamiec pomiarow w glukometrze czy tylko twoje zapiski?

Mimo to odzysk z jakiejś bluzki :D A ładnie się błyszczy :D I za 0.40 groszy mam kokardki :) Mała rzecz a cieszy :)
Dziękuję Zuza :*tak do wózka fotelika i łóżeczka :)
Też się martwię w nocy spać nie mogę .

c55fskjojcqm7koh.png

Hej dziewczyny :) Ja już po basenie, na 15 wizyta i podgladanie Synalka. :)

Duzo mlodych mam teraz robi dzieciom taka krzywde z tym nie podnoszeniem, nie dotykaniem, nie dokarmianiem. Potem wyrastaja takie dzikusy małe nieprzystosowane do życia... Ja jedynie co to bede wymagac od odwiedzajacych umycia rak przed kontaktem z dzieckiem, cholercia wie co nawlekli z domu/dworu/windy.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Paulina ja nie chodzę do diabetologa,miałam tylko szkolenie.Gdybym miała wysokie wyniki to musiałabym się zgłosić ale ani razu nie przekroczyłam normy.Mój lekarz przegląda książeczkę samokontroli.

Czy te kokardki to w związku z popularnym zabobonem?

Ja właśnie siedzę w poczekalni, czekam na swoją wizytę. Ale dzisiaj żadnych rewelacji się nie spodziewam, ot zwykła kontrola.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja też będę miała kokardki czerwone.
Mi babcia dużo opowiadała jak to kiedyś było, o urokach itd... więc czerwona kokardka niech tam sobie będzie hehe
Ja np. Z synem miałam masakre jak odwiedzili nas bliscy którzy mają jednego syna i nie moga mieć więcej. I ona tak do mojego mówiła jaki Ty piękny itd ciocia Cię zabierze.... no i jak pojechali jak zaczął płakać to nie mogłam go opanować. W nocy się zrywal. Aż przywiozłam swoją ciocie i ona coś tam zrobiła i pomogło.... wiem że nie wszyscy w to wierza ale ja chyba wierzę...

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Parampampam daj znać po wizycie:) Ja mam za dwa tygodnie i będzie pobierał wymaz na GBS...W pierwszej ciąży nie miałam tego badania...

Do góry