reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A ja mam lepszy kontakt z babcią męża niż mama. Babcia zawsze porozmawia A teściowa nigdy czasu nie ma. Jeździmy do nich w niedzielę na 4-5 godzin to też lata w ta i z powrotem... ogólnie nie mogę narzekać bo dużo nam pomagają ale wiem że jak bym z nimi mieszkała to bym się klocila

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi czyli nasze stosunki z teściową mamy podobne. Póki co jest ok. No i muszę przyznać, że sporo też nam pomagają. Nie tylko finansowe kwestię. No i szaleją za Piotrkiem. Co prawda mają jeszcze drugiego wnuka, ale z nim już nie ma takich kontaktów. Wszystko zasługa kobiety ich syna. Są bez ślubu ale czasem mam wrażenie że ta kobieta jest psychiczna. Wyobraźcie sobie że ten wnuk ma 8 miesięcy i teście do dnia dzisiejszego nie mogą go dotknąć. Na ręce może wziąść tylko matka i ojciec dziecka. Nikt obcy nie ma dostępu. Ehh...ogolnie dużo by opisywać

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) Jakieś plany na dziś ?
Mnie chyba dopadł już stres przez te moje obrzęki waga wskazywała +3.5 kg dziś obrzęki większe a waga +2,5 kg .Zobaczymy co to będzie do czwartku ;)

Kończę się ogarniać i jadę na zakupy wszystko kupiłam a zapomniałam o czerwonych kokardkach ;)

Milutkiego dnia :)
c55fskjojcqm7koh.png

Mimi czyli nasze stosunki z teściową mamy podobne. Póki co jest ok. No i muszę przyznać, że sporo też nam pomagają. Nie tylko finansowe kwestię. No i szaleją za Piotrkiem. Co prawda mają jeszcze drugiego wnuka, ale z nim już nie ma takich kontaktów. Wszystko zasługa kobiety ich syna. Są bez ślubu ale czasem mam wrażenie że ta kobieta jest psychiczna. Wyobraźcie sobie że ten wnuk ma 8 miesięcy i teście do dnia dzisiejszego nie mogą go dotknąć. Na ręce może wziąść tylko matka i ojciec dziecka. Nikt obcy nie ma dostępu. Ehh...ogolnie dużo by opisywać

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurna to u nas rzeczywiście podobnie hehe tylko że męża brat ma córkę 2.5 roku i jego żona nie pozwala nikomu nic jej dawać do jedzenia a slodycza nigdy w ustach nie miała. Do tej pory żyje na sloiczkach. No i wyobraźcie sobie ze to dZiecko jeszcze nic nie mówi. Nawet mama, tata. ...

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć dziewczyny :) Jakieś plany na dziś ?
Mnie chyba dopadł już stres przez te moje obrzęki waga wskazywała +3.5 kg dziś obrzęki większe a waga +2,5 kg .Zobaczymy co to będzie do czwartku ;)

Kończę się ogarniać i jadę na zakupy wszystko kupiłam a zapomniałam o czerwonych kokardkach ;)

Milutkiego dnia :)
c55fskjojcqm7koh.png
Agunia to rzeczywiście dolujace Ale jeszcze tylko chwilka :) dasz radę! Nie wchodź już na wagę do porodu [emoji14]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi wchodzenie na wagę to już uzależnienie :p A waga w dwa dni spadła o 1 kg było 3,5 a jest 2,5 może do porodu stres zje jeszcze te 2,5 kg :p
Najważniejsze kupiłam czerwoną wstążeczkę :D

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Do góry