reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Cześć Asia!!!
Gabryś fantastyczny :)
A nie probowalas karmić go na spiocha? Szkoda takie malenstwo wybudzac :)
Te 5.5kg szybko Ci zleci. Nie ma co się martwić. ja to się martwilam jak mi po porodzie zostało 16 kg!!!!!!! :/

Wszystko jadlam zadnej diety tak ciaza na mnie dzialala i powiem tak przed ciaza troche cwiczylam patrzylqm co jedlam i schudlam troche jak dowiedzialam sie o ciazy to zero cwiczen i diety i normalnie pewnie przez zine bym tyle przytyla a tu w ciazy tyle nic nie robiac.
No jak go Mimi wezme na rece to sie budzi i jak przewijam. Taki spioszek z niego.

Dziewczyny ktora teraz nastepna sie rozpakowuje?

Ale Ci się Asia grzeczne dziecię trafiło :) śliczny jest. Zazdroszczę, że masz już poród za sobą i dzidzię w domu. Też właśnie jestem ciekawa, która następna. Ja mam termin na początek sierpnia, także jeszcze trochę :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

No to chyba ja następna. Termin mam na 27 lipiec ale czuję że szybciej bobas urodzi się.

Asia śliczny synek. Karnisz piersią?

@Inka1985 karmie swoim mlekiem ale sciagam bo w szpitalu kazali patrzec ile je bo to wczesniak i tak mi jakos lepiej bo maly sie denerwowal przy piersi a tak przynajmniej wiem ile zjadl na razie starcza mi swego pokarmu w szpitalu dokarmialam tez sztucznym. Jak karmilam z piersi to musialam dokarmiac sztucznym jak sciagam wystarczy tylko moje.

@Zuza87 co u Ciebie?

Asia gratuluję dzidziusia, super że już po wszystkim. Ja mam mieś pierwszą wizytę w tym tygodniu. dzisiaj jestem 6 tyg i dzień może już będzie słychać serduszko. Zazdroszczę Panią które mało tyły ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg. tylko byłam o te kg lżejsza niż dziś. Nie chciała bym tyle przytyć teraz.

reklama
Dziewczyny, a gdzie kupujecie odzież ciążowa? Musiałabym coś ogarnąć na cieplejsze dni, zwłaszcza,że ja mam już mega brzuch( u mnie brzuch bardzo szybko wywala, nawet jak 80 kg w 1 ciąży ważyłam)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry