reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Cześć Asia!!!
Gabryś fantastyczny :)
A nie probowalas karmić go na spiocha? Szkoda takie malenstwo wybudzac :)
Te 5.5kg szybko Ci zleci. Nie ma co się martwić. ja to się martwilam jak mi po porodzie zostało 16 kg!!!!!!! :/

Wszystko jadlam zadnej diety tak ciaza na mnie dzialala i powiem tak przed ciaza troche cwiczylam patrzylqm co jedlam i schudlam troche jak dowiedzialam sie o ciazy to zero cwiczen i diety i normalnie pewnie przez zine bym tyle przytyla a tu w ciazy tyle nic nie robiac.
No jak go Mimi wezme na rece to sie budzi i jak przewijam. Taki spioszek z niego.

Dziewczyny ktora teraz nastepna sie rozpakowuje?

Ale Ci się Asia grzeczne dziecię trafiło :) śliczny jest. Zazdroszczę, że masz już poród za sobą i dzidzię w domu. Też właśnie jestem ciekawa, która następna. Ja mam termin na początek sierpnia, także jeszcze trochę :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

No to chyba ja następna. Termin mam na 27 lipiec ale czuję że szybciej bobas urodzi się.

Asia śliczny synek. Karnisz piersią?

@Inka1985 karmie swoim mlekiem ale sciagam bo w szpitalu kazali patrzec ile je bo to wczesniak i tak mi jakos lepiej bo maly sie denerwowal przy piersi a tak przynajmniej wiem ile zjadl na razie starcza mi swego pokarmu w szpitalu dokarmialam tez sztucznym. Jak karmilam z piersi to musialam dokarmiac sztucznym jak sciagam wystarczy tylko moje.

@Zuza87 co u Ciebie?

Asia gratuluję dzidziusia, super że już po wszystkim. Ja mam mieś pierwszą wizytę w tym tygodniu. dzisiaj jestem 6 tyg i dzień może już będzie słychać serduszko. Zazdroszczę Panią które mało tyły ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg. tylko byłam o te kg lżejsza niż dziś. Nie chciała bym tyle przytyć teraz.

reklama
Dziewczyny, a gdzie kupujecie odzież ciążowa? Musiałabym coś ogarnąć na cieplejsze dni, zwłaszcza,że ja mam już mega brzuch( u mnie brzuch bardzo szybko wywala, nawet jak 80 kg w 1 ciąży ważyłam)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry