reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Kamkaz rodziłam 7 lat temu ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie tak dawno. W sumie nie wiem dokładnie kiedy glukoza stała się obowiązkowa w ciąży. Wszystko da się przeżyć. Ja przed ciążą gorzej znioslam niż w ciąży.
Ja dzisiaj po wizycie. Nadal córeczka, waży 920 gramów i rozwija się prawidłowo :) Ja tez zdrowa jak rydz, chociaż ciągle tyje równo pół kilo tygodniowo. Jestem już 10kg na plusie. Ale dzisiaj stwierdziłam, że mam to gdzieś, jak pogadalam z dziewczyną, która w pierwszym trymestrze przytyła tyle, co ja w pierwszym i drugim. Lekarz mi nic nie mówi, to co ja sobie będę głowę męczyć.

Dzisiaj założyłam pierwszy raz ciążowe legginsy z Lidla, ludu jakie to cudownie wygodne! Mam ochotę nigdy ich nie zdejmować :D wprawdzie nie wyglądam dobrze, ale komfort jest wielki.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Super wieści[emoji1] grunt, że i Ty i córcia macie się dobrze a wagą się nie stresuj. Po ciąży będziesz się tym dopiero martwić[emoji1]

Witam. O 11 mam wizytę u endokrynologa. Nie stresuje się bo wyniki wyszły ok. Czekam na męża bo zaraz ma wrócić z pracy. Miłego dnia.

Dla mnie Glukoza nie była niczym strasznym, wypiłam porcję na dwa łyki ;) niedobrze to mi było tylko po pobieraniu krwi na czczo, bo ogólnie źle to znoszę, a potem zero problemów. Nie ma się czego bać.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja pamiętam z synem to ledwo wypilam bo miałam odruch wymiotny A potem tak mi słabo było....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej dziewczynki ☺ My od czwartku w domku juz ☺ tak mi szpital nabrzydl ze szok. Maluszek super grzeczny tylko je i spi jakby go nie bylo musze go budzic na jedzenie wczoraj nie budzilam to spal od 6 rano do 10.30 w nocy 2 razy wstaje jak zje 23.
Dziewczyny nie stresujcie sie tak waga ja idac do szpitala mialam 11 na plusie a w szpitalu jak mnie kroplowkami napoili to bylo 14- 15 kg na plusie. Jak wrocilam to balam sie stawac na wage ale dzis weszlam i tak od wagi ze szpitala ponad 8kg mniej a do wagi z przed ciazy jeszcze 5,5kg oczywiscie ciaze zaczynalam z waga 104,5kg wiec mam nadzieje ze wiecej spadnie ale nie jest zle ☺
A tu Gabrys gotowy do domku ☺

Załączniki

• 20170504_134821.jpg
    20170504_134821.jpg
    315,4 KB · Wyświetleń: 68
Do góry