parampampam
Fanka BB :)
Leginsy albo spodnie ciążowe.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie zastanawiam się jak to będzie. W pierwszej ciąży miałam tylko jedno dopochwowo. Ale wtedy waga była zupełnie inna.No co Ty, przez brzuch to dopiero później....
Ja cały czas na wizytach mam dopochwowo. Na genetycznych też raczej będzie takie
No tak tak też mi się wydaje że po 12 tyg robią przez brzuch. I tak też miałam w poprzedniej ciąży. Ale wyczytałam na forach że przy nadwadze przez całą ciążę robią dopochwowo. I dlatego teraz się zastanawiam jak to jest.Wydaje mi się że dopiero koło 12 tyg przez brzuch robią. Ale w 1 ciąży w szpitalu chyba w 14 tc miałam dowcipnie też. Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę legginsów na allegro? Ja kupiłam spodnie w c&a w tej ciąży która straciłam i nie są najgorsze.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom