reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Ja niewiele odzieży ciążowej kupiłam, spodnie zamawiałam na allegro, legginsy z Lidla, a bluzki mam z dawnych, grubszych lat, kiedy byłam pare rozmiarów większa.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
W zimie była wyprzedaż w c&a i kupiłam sukienkę ciążowa z której jestem bardzo zadowolona i spodnie. Spodnie to porażka. Spadają roluja się na brzuchu. Chodzę w leginsach sprzed ciąży i jest ok. W domu nakładam koszulki męża. Szczerze to każde wyjście to dla mnie problem bo nie czuję się dobrze z większym brzuchem. Jeszcze jakby był okrągły to ok ale mój jest rozlany i dziura w pepku...

Ja nie kupowalam odziezy ciazowej chodzilam w leginsach i bluzkach sprzed ciazy na brzuchu byly bardziej obcisle ale mi to pasowalo bo wygladal brzuch wtedy na ciazowy. Spodnie tylko jedne kupilam w uzuwanych rzeczach. No ja dzis stanelam na wage tydz po porodzie i jeszcze 4 kg na plusie by byla waga jak zaczynalam ciaze. Mam nadzieje ze spadne ponizej 100 ☺

:-) :)Witam. Zaraz wezmę się za obiadek. Mąż chce zupę gulaszową no to trzeba robić :) Wczoraj wieczorem mąż wymyślił ciasto drożdżowe i upiekłam. Wyszło puszyste i pyszne z truskawkami i jagodami bo akurat miałam jeszcze mrożone te owoce. Mam wrażenie że to mąż jest w ciąży. Ma zachcianki bardziej niż ja...

Leginsy najbardziej wygodne na nasze brzuchy.

Asia pięknie spada waga. Zaczniesz wychodzić z synkiem na spacery to dopiero schudniesz i opuścisz nas z forum :) bo będziesz mega laska.

Cos Ty nie opuszcze Was jeszcze bedzie po porodach grupa wsparcia w odchudzaniu. Ja to mysle ze ze mnie to woda schodzi bo jakos efektow nie widac haha ☺
Chyba ze mnie wygonicie z forum tak nigdzie sie nie wybieram ☺

My już rosołek zjedzony [emoji3] chwila odpoczynku i jedziemy do dziadka na imieniny bo Stanisław .. a jutro w domu świętujemy z małym Stasiem [emoji7]
Po wczorajszym grillu dopadł mnie katar ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My już też po obiadki. Chwilę poleze i muszę się ogarnąć bo jedziemy do siostry. Oczywiście nie wiem w co się ubrać...

Asia nie wygonimy :biggrin2:

U mnie dzisiaj nie było obiadku, zamiast obiadku duże lody i ciastka... :) przestałam mieć ochotę na normalne jedzenie, smakuje mi słodkie :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
W zimie była wyprzedaż w c&a i kupiłam sukienkę ciążowa z której jestem bardzo zadowolona i spodnie. Spodnie to porażka. Spadają roluja się na brzuchu. Chodzę w leginsach sprzed ciąży i jest ok. W domu nakładam koszulki męża. Szczerze to każde wyjście to dla mnie problem bo nie czuję się dobrze z większym brzuchem. Jeszcze jakby był okrągły to ok ale mój jest rozlany i dziura w pepku...

Obawiam się ze koszulki mojego męża są na mnie za małe.... :/

Ja bluzki kupiłam po prostu większy rozmiar w c&a. Spodnie typowo ciazowe też z c&a ale właśnie nie jestem przekonana czy beda wygodne. Ale to oby do lekarza były.
Na codzień kupiłam dresy ciążowe na lokalnym targu :)

A Wy w czym chodzicie na wizyty? W leginsach?

Do góry