reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
A siedze na zwolnieniu od poczatku ciazy dzieci nie mam wiec zajec w domu tez nie zawiele to zanijam sobie czas jak maz w pracy do 14 ☺ szybciej czas mija i wogole ☺
Zuza87
Dzień dobry Dziewczyny
Czy u Was też ptaszki ćwierkają za oknem? Aż chce się żyć
Ja dzisiaj robię na obiad ziemniaki,mizerię z jogurtem greckim i dla dla moich Panów jajka sadzone, u mnie od początku ciąży jaja wywołują mdłości...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy u Was też ptaszki ćwierkają za oknem? Aż chce się żyć
Ja dzisiaj robię na obiad ziemniaki,mizerię z jogurtem greckim i dla dla moich Panów jajka sadzone, u mnie od początku ciąży jaja wywołują mdłości...
asia333podlasie
U mnie pochmurno i spiaco. Chodz ja teraz to caly czas moglabym spac ☺
Zuza87
Rozumiem Cię doskonale Też mogłabym spać całymi dniami,ale dziś chociaż zimno bo termometr pokazuje -4 stopnie to świeci słonko i chcę wyciągnąć chłopaków na spacer
Zuza87
A jakie macie zachcianki w ciąży a od czego co do tej pory lubiłyście Was odrzuca?
Inka1985
Zuza87 pyszny obiadek mam teraz fazę na ogórki także twoja mizeria by mi podpasowała u mnie też słoneczko ale ja nie wychodzę tylko jak muszę to wynurzam się z domu. Może to śmieszne ale boję się że się przewrócę na śniegu i zrobię krzywdę dzidzi... Jestem jakaś przewrażliwiona. Chore to no ale tak mam. Zuza w którym jesteś tygodniu i skąd jesteś? Ja na forum od niedawna.
Zuza87
Ja jestem z Poznania,13tc i też niedawno dołączyłam.
Ja też się boję ale czuję,że potrzebuję świeżego powietrza,wietrzenie mieszkania mi nie wystarcza
Ja na rano muszę zjeść kanapkę z makrelą w sosie pomidorowym inaczej chodzi to za mną cały dzień;p Dziwaczne,wiem
A mdli mnie na widok(i zapach) jajek w każdej postaci i śledzi.
Dwa dni temu zrobiłam synkowi jajko na miękko na śniadanie,poprosił żebym pomogła mu obrać:/ Musiałam powstrzymywać odruch wymiotny...
Ja też się boję ale czuję,że potrzebuję świeżego powietrza,wietrzenie mieszkania mi nie wystarcza
Ja na rano muszę zjeść kanapkę z makrelą w sosie pomidorowym inaczej chodzi to za mną cały dzień;p Dziwaczne,wiem
A mdli mnie na widok(i zapach) jajek w każdej postaci i śledzi.
Dwa dni temu zrobiłam synkowi jajko na miękko na śniadanie,poprosił żebym pomogła mu obrać:/ Musiałam powstrzymywać odruch wymiotny...
reklama
Podziel się: