reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Aniaobn kciuki za dwie kreseczki ;) ja miałam niższą wagę co prawda ale to moja trzecia ciąża była i z moich obserwacji wynika ze waga w moim przypadku nie miała wpływu na przebieg ciąży

Anig gratulacje! !!!!!!! Jak widać u Ciebie tendencja spadkowa :-D życzę spokojnych kolejnych 30 tyg ciąży ! :-)

Aaaaaa aż i mi się znowu chce hahaha .... Lili za 10 dni kończy 4 miesiące. .. ależ ten czas pędzi :-D

reklama
Wracam do was dziewczyny. W końcu się polepszylo u nas, bo Lila jest na specjalnym mleku i lekach. Zupełnie inne dziecko.

Widzę nowe osoby - cześć!
Stare mam nadzieje ze mnie pamiętają :-)

O, widzę że uciekłyście stąd, może jednak się odezwiecie czasem?

Rurka chudzino jak tam spadek wagi?

Karina u mnie podobnie jak u ciebie, nie chce lecieć w dół :-(

Cześć dziewczyny, juz kiedyś byłam u Was... ale jakoś uciekłam. Planowaną ciążę odłożyliśmy, a teraz... ach... :( próbujemy i nic. Mam 86 kg, chciałam schudnąć, a rosnę i jeszcze ten brak 2 kreseczek. Dzisiaj byłam u ginki, 12 d.c, pęcherzyk 12 mm i 5 mm endo... cykle skróciły mi sie z 28 na 24, więc małe szanse, ze pęknie... ginka każe czekać i nie panikować... a ja :( teraz czuje się winna, nie mogłam się zdecydować, a teraz ja nie mogę :(

Lisica pisz i udzielaj się a na pewno wkrótce przyjmiemy cie do zamkniętego wątku.

Milady nie załamuj się. Najgorsze że się stresujesz i to jeszcze utrudnia poczęcie.
Jak długo się staraćie?

Lisica napisz nam moze cos o sobie- w jakim wieku masz dzieciaczka no i co z tym mlekiem specjalnym? Jakies problemy pokarmowe? Widze ze po naszym "odejsciu" nie ma nowych przyszych mamus a moze sie nie ujawniaja?
Pozdrawiam :-)

Lisica u nas ok, młody niedługo kończy 6mcy. Akurat przeżywa skok i idą mu zęby wiec jest bardzo nieznośny :(
A tak to waga u mnie stoi od 4 mcy:( raz schudnę dwa raz mi to wraca.
Nie mam siły jakoś się zabrać za siebie.
W dniu porodu ważyłam 125 teraz ok.104-105.
A ty?

reklama
Madalena mam dwójkę. Parkę. Synek 5,5 lat, córa 2,5 miesiąca. Lila jest na Nutramigenie, ma skazę białkową i nietolerancję laktozy. Ale już jest wszystko w porządku, jest spokojna i radosna.

Aisha, to możemy sobie przybić piątkę. Ja też co stracę, to zaraz nabieram... Współczuję ząbkowania. Wiem jak to jest, dzieciaki się omęczą.

Do góry