reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Aniaobn kciuki za dwie kreseczki ;) ja miałam niższą wagę co prawda ale to moja trzecia ciąża była i z moich obserwacji wynika ze waga w moim przypadku nie miała wpływu na przebieg ciąży

Anig gratulacje! !!!!!!! Jak widać u Ciebie tendencja spadkowa :-D życzę spokojnych kolejnych 30 tyg ciąży ! :-)

Aaaaaa aż i mi się znowu chce hahaha .... Lili za 10 dni kończy 4 miesiące. .. ależ ten czas pędzi :-D

reklama
Wracam do was dziewczyny. W końcu się polepszylo u nas, bo Lila jest na specjalnym mleku i lekach. Zupełnie inne dziecko.

Widzę nowe osoby - cześć!
Stare mam nadzieje ze mnie pamiętają :-)

O, widzę że uciekłyście stąd, może jednak się odezwiecie czasem?

Rurka chudzino jak tam spadek wagi?

Karina u mnie podobnie jak u ciebie, nie chce lecieć w dół :-(

Cześć dziewczyny, juz kiedyś byłam u Was... ale jakoś uciekłam. Planowaną ciążę odłożyliśmy, a teraz... ach... :( próbujemy i nic. Mam 86 kg, chciałam schudnąć, a rosnę i jeszcze ten brak 2 kreseczek. Dzisiaj byłam u ginki, 12 d.c, pęcherzyk 12 mm i 5 mm endo... cykle skróciły mi sie z 28 na 24, więc małe szanse, ze pęknie... ginka każe czekać i nie panikować... a ja :( teraz czuje się winna, nie mogłam się zdecydować, a teraz ja nie mogę :(

Lisica pisz i udzielaj się a na pewno wkrótce przyjmiemy cie do zamkniętego wątku.

Milady nie załamuj się. Najgorsze że się stresujesz i to jeszcze utrudnia poczęcie.
Jak długo się staraćie?

Lisica napisz nam moze cos o sobie- w jakim wieku masz dzieciaczka no i co z tym mlekiem specjalnym? Jakies problemy pokarmowe? Widze ze po naszym "odejsciu" nie ma nowych przyszych mamus a moze sie nie ujawniaja?
Pozdrawiam :-)

Lisica u nas ok, młody niedługo kończy 6mcy. Akurat przeżywa skok i idą mu zęby wiec jest bardzo nieznośny :(
A tak to waga u mnie stoi od 4 mcy:( raz schudnę dwa raz mi to wraca.
Nie mam siły jakoś się zabrać za siebie.
W dniu porodu ważyłam 125 teraz ok.104-105.
A ty?

reklama
Madalena mam dwójkę. Parkę. Synek 5,5 lat, córa 2,5 miesiąca. Lila jest na Nutramigenie, ma skazę białkową i nietolerancję laktozy. Ale już jest wszystko w porządku, jest spokojna i radosna.

Aisha, to możemy sobie przybić piątkę. Ja też co stracę, to zaraz nabieram... Współczuję ząbkowania. Wiem jak to jest, dzieciaki się omęczą.

Do góry