reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ok dzięki :) ten gaviscon znam, coś okropnego w smaku :/ tak silnie miętowy :/ renni teraz spróbuje. a miewacie wahania nastrojów? Ja to płacze z byle powodu np dziś tak mam :/ denerwuje się na zapas, aż boje się ciśnienia zmierzyć :/ sama się nakręcam :/ i jakiś nerwobóli dostaje :/ ehh...:baffled:

reklama
Olucha, ja też mam zmienne nastroje. Często płaczę z byle powodu, albo wzruszam się oglądając głupawe filmy lub czytając książki. Mój mąż się tylko ze mnie śmieje.

Dziewczyny, jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to polecam Wam allegro. Można tam znaleźć aukcje z zestawami ubranek w różnych rozmiarach i za małe pieniądze je wylicytować. U mnie hitem było wylicytowanie kilkunastu ubranek za... 9 zł :) Na razie zaopatrzyłam się w rozmiar 56-62 i mam też trochę rozmiaru 68. Jak mały podrośnie dalej będę szukać ubranek na allegro, to wciąga :)

BziumBzium - popieram:) ja wylicytowałam 2 kombinezony zimowe - jeden za 7 a drugi za 5,50;) kombinezony parę razy ubrane, bo dziecko wyrosło. Za nowy taki trzeba zapłacić min 80zł, tańszych nie widziałam. A prawdą jest, że dziecko ubierze parę razy i wyrośnie więc szkoda kasy. Jest też dużo nowych rzeczy, które rodzice kupili lub dostali i nie zdążyli założyć. Sobie też kupiłam 2 bluzki ciążowe i do karmienia, za 30zł, nowe z bonprixu, gdzie cena katalogowa to 79zł za jedną.

chyba zaraz wskocze na allegro :-)... ja tam lubię w ciuchlandach buszować też można kupić super ciuchy za grosze albo w sklepach z końcówkami kolekcji :tak::tak: ale co do ciążowych to mam mega problem.... zwłaszcza spodnie... bo tuniki i bluzki mam

BziumBzium - popieram:) ja wylicytowałam 2 kombinezony zimowe - jeden za 7 a drugi za 5,50;) kombinezony parę razy ubrane, bo dziecko wyrosło. Za nowy taki trzeba zapłacić min 80zł, tańszych nie widziałam. A prawdą jest, że dziecko ubierze parę razy i wyrośnie więc szkoda kasy. Jest też dużo nowych rzeczy, które rodzice kupili lub dostali i nie zdążyli założyć. Sobie też kupiłam 2 bluzki ciążowe i do karmienia, za 30zł, nowe z bonprixu, gdzie cena katalogowa to 79zł za jedną.

Super! Naprawdę się opłaca. Na allegro kupiłam też super bawełniane legginsy ciążowe i takie wysokie majtki obejmujące cały brzuch.

Ja dżinsy ciążowe kupiłam w C&A ... I sa bardzo wygodne ... Mam rozmiar 48 .. . A ubranek to mam pełno po Emily ( w 70% jeszcze całkiem nowe, bo tyle kupowałam,a ona tak szybko rosła).

reklama
Cześć dziewczyny, co tam u was słychać?
Powiedzcie mi czy czujecie takie kłucie w pachwinach podczas chodzenia? Bo naczytałam się różnych rzeczy na internecie i teraz już sama nie wiem czy się martwić czy nie.

Do góry