reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

NASZE TERMINY PORODÓW:-)

LISTOPAD
marysia868 - 13 listopad

GRUDZIEŃ
bziumbzium - 9 grudzień

LUTY

oluchapoducha - 6 luty

Aisha272 - 6 luty

MARZEC
rurka - 14 marzec

KWIECIEŃ
karina34 - 13 kwiecień

MAJ
lisica - 22maj

ewelinax5 - 23 maj

reklama
NASZE TERMINY PORODÓW:-)

LISTOPAD
marysia868 - 13 listopad

GRUDZIEŃ
bziumbzium - 9 grudzień

LUTY

oluchapoducha - 6 luty

Aisha272 - 6 luty

MARZEC
rurka - 14 marzec

KWIECIEŃ
karina34 - 13 kwiecień

MAJ
marietta1981 - 11maj
lisica - 22maj

ewelinax5 - 23 maj

:) no to trzy majóweczki mamy :) ja byłam majówką w zeszłym roku miałam termin na 21 maja... sama jestem z maja i mój mąż też :) i ślub w maju braliśmy (cywilny) :)

Ostatnia edycja:
Ja tez nie wiedziałam który płyn/proszek kupić, i w końcu kupiłam lovela mleczko do prania. Już sobie poprałam ciuszki bo podostawałam dużo, teraz musze je poprasować :/ Będzie któraś z Was chodzić do szkoły rodzenia? Bo ja się zapisałam, za 3 tyg pierwsze spotkanie.

Olucha my z mężem wybieramy się 23.10 na pierwszy zjazd szkoły rodzenia. Już nie mogę się doczekać. Dzięki za info o płynach do prania. Muszę w końcu jakiś kupić i poprać, póki jeszcze mam siły się ruszać.
Może to głupie ale mam jeszcze jedno pytanie - po co się prasuje ubranka dla niemowląt?:>

Rurka i tak super wyglądasz :-)

Lista : ImageUploadedByForum BabyBoom1413142966.717526.jpg

No moze ja w marcu wykluje :-) i tak bedzie cesarka wiec zobaczymy :-)

Moje wyniki triosomii : Zobacz załącznik 648328 to pogrubione to moje prawdopodobieństwo :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413142966.717526.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413142966.717526.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 27
reklama
super karina świetne wyniki :tak:

a tego Twojego kompa to nadal nie ogarniam... nie wiem dlaczego widac tylko część wpisów na liście...:confused:

Do góry