reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Lucelew bardzo dziękuję za linka. Dużo fajnych artykułów, także o kp,kolkach, cukrzycy ciążowej i diecie karmiącej.
Karina przecież ty za 3tyg masz mieć cc? Możr mogłabyś faktycznie juz mniej pracować? Taka opuchlizna i zatrzymywania wody mogą być groźne.
Rurka bierze cie juz coś tam?

Aj ciągle skurcze nieregularne brzuch rozpulchniony taki jak na okres boli ale nic nie rusza dalej. Dzisiaj 39 tydzień skończyłam ... więc został tydzień do terminu :-) Zuzankę trzy dni przed terminem wyklułam ... a nie miałam takich objawów i takich przepowiadajacych ... teraz szczerze myślałam że urodzę wcześniej właśnie z uwagi na te skurcze ... ale się pomyliłam i czekam dalej.

Lucalew no możliwość mam , ale chce jeszcze dorobić ... Zobaczymy jak to bedzie :)

Aisha jestem pod kontrola gina , mierze ciśnienie codziennie po pare razy , dzis mialam wymioty :( tak jak w pierwszej ciazy ... Zobaczę ile dam jeszcze rade ...

Rurka no to czekanie to tez wyzwanie :) trzymam mocno kciukasy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Zobacz załącznik 674482 ImageUploadedByForum BabyBoom1425717254.510864.jpg

Moj brzuchol z dzis :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425717254.510864.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425717254.510864.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 55
Ja podaję hipp bio combiotik jakos tak. Ono jest niby antykolkowe. Już dziś musialam apap wziasc glowa mi pulsuje od tego placzu, do tego moje rodzenstwo przyprowadzilo swoje dzieciaki lacznie 4ke i moja 5ta i halas nie z tej ziemi!
rurka powodzenia, trzymam kciuki, ja to się cieszę że już mam za sobą poród, boleśnie wspominam go :/ to dlatego. No i na koniec ciąży też już było ciężko, tylko siku latałam co 10min. A teraz jakie to miłe uczucie nie mieć parcia na pęchęrz ;)

Olucha a rozmawiałas z pediatra o tych kolkach? Przecież kolki trwają nawet kilka miesięcy. Jak tak pójdzie to się wykonczysz.
Mój mały miał.wczoraj jakiś atak i przez 6h na zmianę płakał,jadł, przysypial i zaś płakał. Na szczęście mąż mi pomagał i na zmianę go nianczylismy. W końcu zwymiotowal i mu ulzylo i po kąpieli poszedł.ładnie spać. Musiało.mu coś na brzuchu zalegac.
U mnie na szczęście najmłodsi mają po 20 lat a nasz junior jest pierwszym dzieckiem wiec przynajmniej tylko on halasuje :)

Jutro podrzucę go do dziadków i idziemy z mężem na kolację :) trzeba trochę się zrelaksować i pobyć tylko ze sobą.

reklama
Do góry