reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny!!!!!

Załączniki

• 1425512754447.jpg
    1425512754447.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 42
reklama
A w ogóle to byłam zważyć młodego dziś i przy okazji pediatra go obejrzała. Mały przez tydzień przybrał 250g. A ona ze drobny i mam dokarmiać.
Nie uważam by mój syn mało przybieral. Ta lekarka to jakaś idiotka. Przecież moje dziecko było chore i brało antybiotyki. Przez pierwsze dni mało jadło i trzymało wagę. Dopiero gdy zaczęły leki działać i młody zaczął jeść z apetytem to w ciągu 6 dni przybrał 250g, a po tygodniu w domu kolejne tyle. A ona ze drobny i dokarmiać. W ogóle nie zapoznała się z wypisem,nie wie na co mój syn był leczony itp. W książeczce wpisała jakieś głupoty. Ehh jedyne co to skierowanie podpisała a tak to potraktowała nas z buta.
Musze jakiegoś innego pediatre znaleźć bo ona mi się nie podoba.
Wizyta 3min i se.poszła. A ja miałam dużo pytań.
Dobrze ze położna fajna.

Karina masaż super ... zazdroszczę .:-D
Aisha pewnie ze zmień albo następnym razem stań i pytaj nie daj jej wyjść ona jest tam od tego aby rozwiać wszystkie twoje wątpliwości ... tym bardziej ze to pierwsze dziecko twoje
Wgoracejwodzie no no gratuluję raz jeszcze :-)

Aaaaaaaaaaaa co do dzieci kolejnych .... zmieńcie zdanie ;-) ja akurat tuż po porodzie powiedziałam ze mogę już mieć następne później jak mała skończyła pół roku i raczkowala a ja biegalam za nią to chwilowo zdanie zmieniłam ... ale jak zuz 2 lata skończyła to znowu zapragnelam bobo :-)

Wgoracejwodziek gratuluje :)

Aisha zmień pediatrę ... Ze takie znieczulice i głupoty po świecie łażą :(

Rurka ma racje :) zmienicie zdanie co do dalszych bejbusow :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olucha i jak po kropelkach ? Sytulacja sie poprawiła ?

Ech a ja byłam dzis na usg i lekarz stwierdził ze komory sa nierówne i ze cos w zastawce sie mu nie podoba, dostałam skierowanie do kardiologa dziecięcego na echo:((( na szczęście serduszko bije dobrze i tętno jest ok:)
I pytanko do was mam, chciałabym rozjasnic wlosy, czy jest jakies przeciwwskazanie w ciazy do tego? Rożne opinie słyszałam..musze cos zmienic, z humorem i samopoczuciem u mnie do bani:((

Ja farbowalam włosy,robiłam paznokcie itp. Lekarka powiedziała mi ze nie ma problemu.
Zawsze możesz zapytać.
Będzie dobrze,a zawsze warto sprawdzić u specjalisty czy z dzidzia ok. No i wiele rzeczy można leczyć juz w brzuchu u mamy.
Mój młody dziś grzeczny w nocy. Co 3h pobudka,20min jedzenia i spanko :) o 7 się obudził,szalał do prawie 11 a teraz wypróbowoje Leżaczek bujaczek.
Ledwo położyłam go i włączyłam wibracje to śpi :) ciekawe jak długo. Ok 18 ma być u nas babka od laktacji. Podejmuje ostatnia próbę karmienia cyckiem. Jeśli nie to będę odciągac i dokarmiać mm. Chciałbym do 3 miesiąca min.
Zobaczymy.
Ja dostałam kasę za pobyt w szpitalu mnie i młodego oraz za jego urodzenie. Mam zamiar poprawić sobie humor i kupić nowe buty albo ładny biustonosz bo mi cycki coraz bardziej wiszą.

Dziewczyny juz po porodzie myślicie o jakiejś wizycie u dietetyka?
Bo u mnie waga na razie się zatrzymała na -16kg. Ważę 108 teraz. A nachodzą mnie zachcianki na np czekoladę i cole :(

Dzwnosiłam do lekarki i powiedziała ze nie ma zadnych przeciwwskazań:)
aisha a jaka była twoja waga prżed ciaza?

reklama
Oj zapomniałam o tym wątku o odchudzaniu ...
Aisha ... super waga niższa od startowej :-)
Jereha kciuki za serduszko. .. tez miałam podejrzenie wady u Lili na szczęście okazało się że wszystko ok jest oby i u Ciebie tak było!

Ostatnia edycja:
Do góry