reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Karina ja chyba tez musze ze słodyczy zrezygnować:) masz śliczne dzidzi:) a w ktorym tc miałaś pierwsze ktg? Ja jestem w 22 i jeszcze nie miałam nic takiego, przewaznie przykłada mi taki glosniczek do brzucha i tam słucham serduszka:)

reklama
Karina uśmiechnięta, zadowolona ;) fajna fotka :)
A ja bym tak chciała wiedzieć ile moje waży mierzy, nigdy mi nie powiedziano ile mierzy a ja pierdoła nie pytałam :/
ale tak na wieczór się kręci że mi cały brzuch skacze, a środku ciasno czuje.
aisha ja 12kg ;) My to podobnie ,,idziemy,, może się zdarzy że urodzimy tego samego dnia ;)
a ja właśnie zjadłam kilka krówek, kawałek czekolady, mandarynki, kiwi... także se pozwalam

Olucha mój był ostatnio mierzony dwa miesiące temu i wtedy ok 35cm miał. Teraz się go zmierzyć juz nie da bo się w usg nie mieści :)
No wiem ze my prawie tak samo,dlatego ja czekam aż się u którejś w końcu zacznie bo oszaleje!
Jeraha u mnie na Śląsku dopiero od 40tc robią ktg.

Kurde a ja coś się źle czuje. Popołudniu przytulanki z mężem i od tej pory mam mdłości :(

Cześć laski :) nie umiem spać w nocy... Dopiero ok 5 zasypiam tak na spokojnie i wstaje przed 10... A później nic mi się nie chce przez cały dzień.

Olucha powodzenia na konsultacji. Czekamy na info!

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Staram się myśleć pozytywnie, bo lekarka powiedziała, że wszystko inne jest w normie. Musi być dobrze :)
Wyjechałam z córcią do siostry na parę dni, aby odpocząć i choć na chwilkę oderwać się od tego wszystkiego. Podróż koszmarna, jechałam godzinkę kolejką WKD, zero toalet na peronie o pociągu nie wspomnę, bo też nie ma i omal się nie posiusiałam. Takie wycieczki to już chyba nie dla mnie :) Teraz wybieram się z siostrą polatać po sklepach, może coś ładnego trafię dla moich dziewczyn :)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i życzę miłego piątku :)

reklama
Do góry