reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Jesli dziecku bedzie trudno przez SN przyjść na świat , nie ze cos sie stanie ..., nie chce krakać ale o niedotlenienie szybko moze wystąpić i te męki jeszcze ..., niech Tobie cc zrobią i bedzie święty spokój ... I dla Ciebie i dziecka ...

reklama
no właśnie boje się ze się przydusi czy coś i bedzie problem do konca zycia... fatalni sa ci lekarze! Ja muszę w usa mieszkać, tam grubasy to u nich codziennosc, a tu zjawisko nadprzyrodzone czy co... denerwuje sie jak to się zakonczy wszystko, szlak by to... :/

Biedna :* ja chcę rodzic sn,nie ma zresztą żadnych wskazań do cc. Ale gdyby jakieś zagrożenie pojawiło się w trakcie to będę miała nadzieję że lekarze bez względu na moja wagę.zrobią co do nich należy. Zresztą tak też napisałam w planie porodu.

Czytam i nie wierze!!! Olucha po pierwsze to lec lub dzwon do swojego lekarza i skonsultuj to.co powiedziala ta lekarka. Po drugie przeraza mnie to jak bardzo boja sie odpowiedzialnosci lekarze - ja tez mam wrazenie ze boja sie operowac otyle osoby ale przeciez w przypadku otylych czesciej robi sie cc niz u szczuplych. Najgorsze to to ze trzeba czekac do porodu az sam sie zacznie. Musisz ostro porozmawiac z Twoim lekarzem bo to trzeba wyjasnic.
Co do Twojego meza to brak mi slow. Jest to dla mnie szokujace zachowanie!!! Co Ty robisz w takim przypadku? Mam nadzieje ze powaznie sie chociaz obrazisz na niego! On musi byc teraz wsparciem dla Ciebie! Dziewczyno nie daj sie tak traktowac!

Olucha a ile lat ma twój mąż?

Mój dopiero w zeszłym roku zrobił prawko wiec był przez wiele lat zależny ode mnie i dlatego teraz bez marudzenia mnie wozi. Na szczęście mamy dwa auta wiec do tej pory byłam samodzielna.

Mój też mi często coś przykrego powie, albo zrobi ale zaraz przeprasza i wiem ze choć udaje mega spokojnego to się strasznie przejmuje ze będzie ojcem.

Olucha mam nadzieje ze podjelaś jakas decyzje i bedziesz zaiwaniać do lekarza zeby wkoncu któryś sie na cc zdecydował ...

Madalena czemu masz dola? Czegoś nie doczytałam?

reklama
Madalena mnie się wydaje ze nasz organizm przestawia się powoli na tryb dzieci. Mój junior tez do 4 szaleje w brzuchu. A w dzień jest spokój. I jak się położę to tez spać nie umiem, tylko drzemie i co chwilę się budzę. Dopiero jak.się brzuch uspokaja to zasypiam. W dzień zwykle robie sobie drzemki.

Do góry