reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja się nie znam na tych komorach, ale zdaję się na rurkę, i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!
Jeraha zmierzę sobie za 2 godziny, zobacze jakie będzie. Taka pogoda jest do kitu też :/ do sklepu się zbieram już od kilku godzin i nie chce mi się :/ a mąż sam nie lubi robić zakupów :( mama mi przygaduje żebym mniej jadła bo nie schudne po ciąży :( no i humoru nie mam, nie wiem kiedy ten poród nastąpi, te czekanie jest dobijające ;) no jutro idę na ktg i do tej lekarki, ciekawa jestem co powie.

reklama
A ja widzie po znajomych ze wszystkie po ciazy przy karmieniu sa chude jak patyki a przed ciaza moze nie były otyłe ale kruszuynkami tez nie były:)

No każdy organizm inaczej reaguje, mąż mówił że miał taką grubą kierowniczkę a po ciąży tak schudła że hoho ;) Każda się przekona w swoim czasie czy karmienie coś wpłynęło na wagę ;)
wróciłam z zakupów, powiedziałam mężowi że to moje ostatnie zakupy przed porodem, to powiedział no nie wygłupiaj się, pajac ;) jutro jedziemy na ktg, i na konsultację do tej lekarki. Mówiłyście że mąż wchodzi z Wami na wizyty, ja zauważyłam że tego się tu nie praktykuje, ja zawsze sama wchodziłam, i inne babeczki tez same, a maz w poczekalni. Był ze mną raz na usg to musiałam lekarza zapytac czy pozwala na obecnosc osoby tow. i sie zgodził. Na ktg też sama wchodzę, nie pozwalają by mąż siedział obok, a mój się krecił pod drzwiami żeby coś zajżeć do mnie to polozna kazala mu wrocic na miejsce... :crazy:

Jeraha ... Odstawiłam słodycze po szoku ze moj cukier był niedobry .. I uważam co jem (powiedzmy ) .

Olucha juz niedługo i bedzie lepiej :)

Kubus ma 1600 gram /42 cm
Zobacz załącznik 667291

A to ja na pierwszym ktg z Kubusiem :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1422558564.771185.jpg

Ide zaraz spac ..., rano do pracy ...

Spokojnej nocy :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422558564.771185.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422558564.771185.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama