reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mój mąż to już drugi rok z rzędu nie kupuje mi nic na mikołajki ani pod choinkę, pierwszy raz jak nie dostałam od niego prezentu pod choinką to się popłakałam w domu, bo wszyscy w rodzinie rozpakowywali prezenty a ja nie, ja jemu kupiłam. To dał mi stówę żebym sama sobie coś kupiła, nie chciałam tej kasy, było mi tak cholernie przykro. I od tamtej pory ja też mu nic nie kupuje i już.
On uważa że prezenty się kupuje tyko dzieciom, czy to na urodziny czy z innej okazji. Także też się zmienił bardzo. I jak jest jakaś okazja to nie kupuje mi nic.
Justka mnie przez pierwsze 3ms strasznie zołądek bolał, suchary tylko jadłam, ale i tak mnie bolał, już myślałam że to nigdy nie minie. I nie wymiotowałam ani razu.

Justka wchodzisz na suwaczki, tworzysz jakiś i kopiujemy tekst z ramki zaznaczonej na czerwono.
Wchodzimy w "Panel użytkownika" (patrz: DODAWANIE AVATARÓW), dalej w "Edytuj Podpis" i tam go wklejamy w okienko wiadomości. 

My odkąd jesteśmy małżeństwem to wspólnie ustalamy prezenty na święta i kupujemy sobie jeden duży. Np ekspres do kawy.
A tak to jakieś drobiazgi typu bokserki w mikolaje :)

Mój mąż nie ma za grosz wyobraźni i zawsze muszę mu.podać kilka przykładów prezentów które chce i on coś z tego kupuje.
Kazałam mu się wykazać choć raz i kupić coś samemu na walentynki :)

Ja na zwolnieniu jestem od sierpnia - dokladnie od 12 tygodnia bo wlasnie w tym dniu mialam krwawienia. Mysli wtedy najgorsze i praktycznie nic nie moglam robic. Do tej pory niewiadomo co to bylo -prawdopodobnie zalegly okres - ale co strachu i stresu mialam to nie zycze nikomu.Justka ja mam suwaczek wklejony w miejscu "podpis".
A co do mezow to my walentynek nie obchodzimy jakos szczegolnie ale musze przyznac ze moj maz jest tak kochany na co.dzien ze az nie moge uwierzyc ze mam takiego skarba.

dziewczyny ja przez ponad 5 lat małżeństwa tylko 2 razy dostalam kwiatka i to w doniczce....prezentów tez mi nie kupuje jak tego na nim nie wymusze...takie to już te chłopy... no nie licząc wyjątków od reguły bo takowe jednak sie zdazaja...

My jakoś szczególnie walentynek nie obchodziliśmy, zwykle kolacja na mieście.
Ale w tym roku Raczej nigdzie nie wyjdziemy wiec niech choć raz się postara:) zwłaszcza w tym okresie gdy będziemy obolałe po porodzie, zmęczone płaczem malucha itp to należy nam się odrobina romantyzmu :)
No właśnie Rurka jak tam?
Olucha jak się czujesz?

Oni tacy już są, na początku się wykazują a potem olewka.
Jakoś tak dziwnie, bo i przeziębiona jestem, i tak jakoś mi nie dobrze... spać mi się ciągle chce.
Boje się strasznie tego jak się zaczną skurcze, z drugiej strony już bym chciała, codziennie ktoś wydzwania czy już rodze :/ denerwujące...

reklama
Olucha, współczuję! moja Hania się "spóźniła" o 10 dni! Myślałam, że oszaleję ;) Robiłam wszytko żeby wywołać poród (poza sexem bo się ledwo ruszałam :p ).

Do góry