reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
To u mnie jest na odwrót. Mój mąż ciągle mi coś kupuje niestety bez wyobraźni. Na urodziny kolejna prostownico - lokówka, bo fajna ceramiczna a w łazience leżą dwie nieużywane, kolczyki złote, które nie wchodzą mi na uszy, bo takie małe kółeczka, kolejny zegarek . Oj mogłabym wymieniać tego dużo. A wystarczyłyby zwykłe kwiatki :)
Dziś to jestem padnięta, mam na parę dni moją 8 letnią siostrzenicę plus moja córcia to mieszanka wybuchowa, tak mnie dziś wymęczyły, że marzę tylko o łóżku :)

A ja się właśnie zastanawiam nad sexem, juz 2 ms nie współżyłam :/ boję sie jakiegos plamienia czy krwawienia po... raz miałam po badaniu i się boję teraz :( jutro na ktg jadę, ciekawe jak zapis wyjdzie, u mnie to różnie bywa.
aisha daj znać po wizycie, rurka miała napisać i cisza coś
justka suwaczek widoczny :)

My z mężem od stycznia wróciliśmy do sexu. U mnie nic się nie dzieje, żadnych plamien ani nic. Mąż zadowolony, ja też :) tylko trudno wygodna pozycję znaleźć z tym brzuchem :)
Wszyscy radzą na przyspieszenie porodu. U mnie to nie działa ale co sobie będę żałować :)

hej hej :happy2:

jestem, żyję :tak: nie miałam wczoraj siły już pisać
u nas ok ja i Lili mamy się dobrze

zmierzył mi to spojenie - rozeszło się na 1,1 cm... powiedział,że w skrajnych przypadkach robią cc... ale u mnie na tą chwilę tragedii nie ma jeszcze mam się bandażować albo kupić pas ortopedyczny i może dotrwam ... mam nadzieję bo bardzo chcę urodzić SN ... gadałam z nim też o porodzie trochę kurcze to już tak blisko...

a jak ta u was lutówki???? :-D w nocy się ruszyło coś????

Madalena u mnie właśnie świeżyca od rana :(
Jadę do ginekologa, Zobaczymy co dziś powie.
Rurka super ze ok.
Uważaj z tym spojeniem bo jak.się rozejdzie to 6tyg lezenia!

reklama
Madalena ja miałam krwawienia przez cały pierwsY trymestr 3 razy plamienia i brudzenia a dwa krwawienia i to takie mega , ale naszczescie wszystko było i jest dobrze,a. Żaden lekarz nie wiedział skad sie wzięły...to był koszmar...

a bylyscie na usg polowkowym? Ja mam isc do innego gina bo moja nie ma takiego sprzętu, mysle czy wziac na to meza zeby zobaczył dzidzie?

Do góry