reklama
rurka
Fanka BB :)
marietta - ja w tej ciąży czułam ruchy (takie na 100% ruchy - bo wcześniej to takie nie wiadomo co) w tak ok 22tc... mam łożysko na przedniej ścianie - dlatego tez trochę później. a od 18 tc to takie poszturchiwania się zdarzały od 20 już mocniejsze ale sporadyczne i zastanawiałam się czy sobie nie wkręcam (hahah 3 ciąża i takie dylematy).... będziesz czuła na bank! tylko trochę cierpliwości :-)
Moja Zuz znowu chora...tzn na kaszel heheh nic jej nie jest tylko mokry kaszel ją męczy w nocy więc dzisiaj od 4 nie spałyśmy ..ale jak o 5:30 obie padłyśmy... tak niedawno wstałyśmy i sniadanko wszamamy właśnie
Buziaki miłego dnia!!!!!!!!!!!!:-)
Moja Zuz znowu chora...tzn na kaszel heheh nic jej nie jest tylko mokry kaszel ją męczy w nocy więc dzisiaj od 4 nie spałyśmy ..ale jak o 5:30 obie padłyśmy... tak niedawno wstałyśmy i sniadanko wszamamy właśnie
Buziaki miłego dnia!!!!!!!!!!!!:-)
oluchapoducha
rurka mnie też pachwiny bolą i kość ogonowa :/ czasem ide jak kaleka bardzo powoli, mój lekarz mówił ze jest ok, nic się z szyjką nie dzieje więc te bóle to dlatego że macica uciska, powiedział że mam już ją trochę niżej bo badanie było bardzo nie przyjemne :/
Ja tak samo jak aisha czułam ok 20tego tyg. a teraz jestem podobnie w 30/33tyg i też kopie jak szalone szczególnie jak zjem coś słodkiego
Ja tak samo jak aisha czułam ok 20tego tyg. a teraz jestem podobnie w 30/33tyg i też kopie jak szalone szczególnie jak zjem coś słodkiego
oluchapoducha
aisha bardzo dobry pomysł ja mam ten sam w planie ale boje się że nie wysiedze tam, mój fryzjer to taki grzebuła jest, a mi się co 15-20min chcę siku i będę tak kursować z fotela do wc
Karina34
karina - jak tam po badaniu????
Rurka no mała teatr i koncert urządziła , nic ja nie bolało a wyła i sie broniła, dopiero po 30 minutach ja uspokoilismy i badanie w miarę udało sie zrobić
Ogólnie bez większych zmian od czerwca, ale ze względu ze jednak jest nie spokojniejsza i ma wiecej odruchów podobnych do napadów epilepsi to lekarstwa zostały zwiększone ..., gdzies po 2 tygodniach zobaczymy różnice ...
reklama
oluchapoducha
Hej,
Ja dziś nie miłym tematem zacznę
jakieś paskudztwo mi się przyplątało biorę na to macmiror complex :/ bo czuje pieczenie i zaczerwienienie i zauważyłam też małą hemoroidę oraz żylak sromu masakra jakaś :/
Ja dziś nie miłym tematem zacznę
jakieś paskudztwo mi się przyplątało biorę na to macmiror complex :/ bo czuje pieczenie i zaczerwienienie i zauważyłam też małą hemoroidę oraz żylak sromu masakra jakaś :/
Podziel się: