reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
marietta - ja w tej ciąży czułam ruchy (takie na 100% ruchy - bo wcześniej to takie nie wiadomo co) w tak ok 22tc... mam łożysko na przedniej ścianie - dlatego tez trochę później. a od 18 tc to takie poszturchiwania się zdarzały od 20 już mocniejsze ale sporadyczne i zastanawiałam się czy sobie nie wkręcam (hahah 3 ciąża i takie dylematy).... będziesz czuła na bank! tylko trochę cierpliwości :-)

Moja Zuz znowu chora...tzn na kaszel heheh nic jej nie jest tylko mokry kaszel ją męczy w nocy więc dzisiaj od 4 nie spałyśmy ..ale jak o 5:30 obie padłyśmy... tak niedawno wstałyśmy i sniadanko wszamamy właśnie :blink:

Buziaki miłego dnia!!!!!!!!!!!!:-)

rurka mnie też pachwiny bolą i kość ogonowa :/ czasem ide jak kaleka bardzo powoli, mój lekarz mówił ze jest ok, nic się z szyjką nie dzieje więc te bóle to dlatego że macica uciska, powiedział że mam już ją trochę niżej bo badanie było bardzo nie przyjemne :/
Ja tak samo jak aisha czułam ok 20tego tyg. a teraz jestem podobnie w 30/33tyg i też kopie jak szalone szczególnie jak zjem coś słodkiego ;)

Cześć laski;) mój jak zjem coś słodkiego albo napiję się coli to ma głupawkę i szaleje jak wariat:p:p też się martwiłam o te ruchy, a teraz to czasem mam dość:p
zrobiłam sobie dziś przyjemność i poszłam do fryzjera oo:p

karina - jak tam po badaniu????

Rurka no mała teatr i koncert urządziła :( , nic ja nie bolało a wyła i sie broniła, dopiero po 30 minutach ja uspokoilismy i badanie w miarę udało sie zrobić :)
Ogólnie bez większych zmian od czerwca, ale ze względu ze jednak jest nie spokojniejsza i ma wiecej odruchów podobnych do napadów epilepsi to lekarstwa zostały zwiększone ..., gdzies po 2 tygodniach zobaczymy różnice ...

reklama
Hej,
Ja dziś nie miłym tematem zacznę ;)
jakieś paskudztwo mi się przyplątało :( biorę na to macmiror complex :/ bo czuje pieczenie i zaczerwienienie :( i zauważyłam też małą hemoroidę :( oraz żylak sromu :( masakra jakaś :/

Do góry