madalena_82
Fanka BB :)
rurka spokojnie - po to tu jesteśmy, żeby się wspierać !!! powiem Ci to samo co powiedziała mi pani na szkoleniu z diety cukrzycowej - na mnie podziałało to będzie cytat "nie chcę Was straszyć, ale muszę powiedzieć jaka jest prawda - każdy wyskok cukru/insuliny szkodzi Waszym dzieciom. Wysoki cukier odkłada się w narządach dzieciaczka i dlatego często dzieci rodzą się duże ale niedojrzałe. Pomyślcie czy nie lepiej być teraz 3-4 miesiące na diecie niż później biegać po specjalistach dla dziecka??? Powiem tak, owoce, jogurty, słodycze, białe pieczywo będzie za pół roku, rok a w ciąży jesteście teraz i dla tego konkretnego dziecka pewnych rzeczy się nie odwróci" na wstępie oczywiście powiedziała, że nie chce nas straszyć i nas nie nastraszy ale ja wyszłam wystraszona i tak mi do dziś zostało
Powiem jeszcze, że przy diecie cukrzycowej nie wolno jeść produktów light bo musimy odpowiednią energię dzidzi dostarczyć
Rurka nie przejmuj się tym co było tylko zacznij od teraz stosować dietę cukrzycową i nie rób najmniejszych odstępstw (ja mam już prawie -4 kg)
powodzenia
Powiem jeszcze, że przy diecie cukrzycowej nie wolno jeść produktów light bo musimy odpowiednią energię dzidzi dostarczyć
Rurka nie przejmuj się tym co było tylko zacznij od teraz stosować dietę cukrzycową i nie rób najmniejszych odstępstw (ja mam już prawie -4 kg)
powodzenia