reklama
rurka
Fanka BB :)
madalena to dla Ciebie:
http://www.szpitalkarowa.pl/download/cuk_ciaz.pdf
i stronka: www.slodkiemamy.pl
ja nie mam cukrzycy ale powinnam pilnowac tej diety.... to naprawdę dobre źródła wiedzy
co do ruchów to też tak zawsze miała, ze jak mąż chciał poczuć to dzidziol przestawał się ruszać .. aktualnie ruchy czuje narazie tylko ja, jeszcze nie czuć pod ręką ani nie widać
aisha.... podziel się tą dietą na karmienie!!!!!!!!!!!!!! ja zbieram juz takie rzeczy tez mam przekopiowane .. jedna majowka pisała co jeść a info ma od położnej czy kogoś takiego
a tak w ogóle to WITAJ U NAS MADALENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz listę odkopię i Cię dopiszę
http://www.szpitalkarowa.pl/download/cuk_ciaz.pdf
i stronka: www.slodkiemamy.pl
ja nie mam cukrzycy ale powinnam pilnowac tej diety.... to naprawdę dobre źródła wiedzy
co do ruchów to też tak zawsze miała, ze jak mąż chciał poczuć to dzidziol przestawał się ruszać .. aktualnie ruchy czuje narazie tylko ja, jeszcze nie czuć pod ręką ani nie widać
aisha.... podziel się tą dietą na karmienie!!!!!!!!!!!!!! ja zbieram juz takie rzeczy tez mam przekopiowane .. jedna majowka pisała co jeść a info ma od położnej czy kogoś takiego
a tak w ogóle to WITAJ U NAS MADALENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz listę odkopię i Cię dopiszę
rurka
NASZE TERMINY PORODÓW:-)
LISTOPAD
marysia868 - 13 listopad
GRUDZIEŃ
bziumbzium - 9 grudzień
LUTY
oluchapoducha - 6 luty
Aisha272 - 6 luty
Madalena_82 - 16 luty
MARZEC
rurka - 14 marzec
KWIECIEŃ
karina34 - 13 kwiecień
MAJ
marietta1981 - 11maj
lisica - 22maj
ewelinax5 - 23 maj
[/QUOTE]
LISTOPAD
marysia868 - 13 listopad
GRUDZIEŃ
bziumbzium - 9 grudzień
LUTY
oluchapoducha - 6 luty
Aisha272 - 6 luty
Madalena_82 - 16 luty
MARZEC
rurka - 14 marzec
KWIECIEŃ
karina34 - 13 kwiecień
MAJ
marietta1981 - 11maj
lisica - 22maj
ewelinax5 - 23 maj
[/QUOTE]
madalena_82
Dziękuję za przyjęcie i dopisanie do listy
strony o cukrzycy i dietach jak najbardziej mi się przydadzą! Dziękuję! muszę się wszystkiego dowiedzieć i stosować. Przed ciążą nie miałam nigdy problemów z cukrem i podczas badań na początku ciąży wychodził mi wynik glukozy ok 78. Teraz po badaniach z obciążeniem glukozą wyszło źle bo po 2 h wynik powinien być do 140 a ja miałam 158!!! jutro idę do poradni cukrzycowej i mam dostać dietę - jeśli będziecie zainteresowane mogę podesłać jakieś produkty/przepisy.
chciałabym aby mój mąż już czuł ruchy - on też nie może się doczekać, ale w końcu się doczekamy
strony o cukrzycy i dietach jak najbardziej mi się przydadzą! Dziękuję! muszę się wszystkiego dowiedzieć i stosować. Przed ciążą nie miałam nigdy problemów z cukrem i podczas badań na początku ciąży wychodził mi wynik glukozy ok 78. Teraz po badaniach z obciążeniem glukozą wyszło źle bo po 2 h wynik powinien być do 140 a ja miałam 158!!! jutro idę do poradni cukrzycowej i mam dostać dietę - jeśli będziecie zainteresowane mogę podesłać jakieś produkty/przepisy.
chciałabym aby mój mąż już czuł ruchy - on też nie może się doczekać, ale w końcu się doczekamy
rurka
madalena - na pewno się doczekacie już niebawem :-):-) a co do przepisów i informacji jak najbardziej ja jestem chętna ja test obciążenia będę miała zlecony po tej wizycie... czyli gdzieś za dwa trzy tygodnie go zrobię... też do tej pory miałam cukier w normie... a niedoczynność miałam w pierwszej ciąży od ok 6 miesiąca... brałam euthyrox wtedy...
oluchapoducha
Ja też mam niedoczynność i dziś byłam na wizycie i zwiększył mi lekarz dawkę euthyroxu na 50mg, no i w końcu się doczekałam tej informacji że będzie u mnie dziewczynka na 120% także się cieszę
reklama
Podziel się: