reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Olucha no od grudnia 2000 juz tu jestem i jestem bardzo zadowolona :)
Przede wszystkim z opieki zdrowotnej , mając chore dziecko ... Nie mam tych problemów co rodzice w Polsce ...

Marysia wow 38 :)
A ja jutro 16 lol

Aisha tez tak mam ze wole dziecku kupic cos niz sobie , mam z tego wiecej radości :)

A u mnie jak bedzie dziewczynka to bede wszystko miala po Emily :)
Tylko wózek i fotelik do auta dokupie bo tamte sprzedałam...

reklama
Cześć dziewczyny. Marysia jak się miewasz na końcowce? Ja dziś wizytowalam. Maluch waży 850g. Grubasek :) w Tesco mają wyprzedaż na dziecięcych, kupiłam 5body za 16zl.

Ja 5tego listopada mam usg to też się pochwalę ile waży ;) byłam wczoraj na szkole rodzenia, same pary były, ja byłam z koleżanką bo mój mąż ze mną nie chodzi bo pracuje :( głupio się czułam, i do tego jestem najgrubsza ze wszystkich kobiet tam :( brzuch ciążowy mam nie duży, ale sama w sobie jestem wielka :/ źle się tam czułam po prostu :/ ehh... jeszcze były ćwiczenia na matach to czułam że wszyscy się na mnie gapią. Najchętniej nie wchodziłabym z domu :/

Olucha nie łam się! Takie już jesteśmy i nie ma co się martwić. Też byłam sama na szkole rodzenia, też byłam najgrubsza. Mówi się trudno, najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

ehhh no samoocena nasza leci a ciało się zmienia z każdym tygodniem ciąży.... ale nie ma co się łamać... weźmiemy się ostro w garść po porodzie!!!!!!!!! i będziemy zaje****te laski!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz olać wszystkich! dzidziol ma być zrowy a my szczęśliwe!!! uśmiech na twarz cycki do przodu i do konca ciąży wytrwamy!!!

Olucha nie przejmuj sie :) bedzie dobrze ... , najwazniejsze ze dla dziecka dobrze jest :)
A ja od wczoraj czuje dzidzie :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lekko ale jednak czuje :)
Dzis 16tyd 1 dzien ..

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;) rurka optymistyczne podejscie do sprawy, fajnie, fajnie podoba mi się ;)
Karina to fajne uczucie nie? ;) u mnie to mąż nie dawno poczuł jak kładzie rękę na brzuchu ;) dla nas to taka nowość bo pierwsza ciąża. Z resztą półtora roku się staraliśmy, już był moment zwątpienia, ale udało się z duphastonem.

Olucha no zajefajne uczucie :)
Na dniach chce sobie kupic detektor taki : ImageUploadedByForum BabyBoom1414536479.324062.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414536479.324062.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414536479.324062.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 58
Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu Was podczytuje, ale piszę tu pierwszy raz. Mam termin na 16 luty 2015 i to moja pierwsza ciąża :-) czuję już ruchy i jestem przeszczęśliwa :-)
Wczoraj dowiedziałam się, że mam cukrzycę ciążową. Czy Was też dotyczy ten problem? Mam też niedoczynność tarczycy, ale do tego jestem przyzwyczajona ;-)
pozdrawiam serdecznie i życzę duuuużo zdrówka dla każdej mamusi :-)

reklama
Dostałam ostatnio ulotkę o diecie mamy karmiącej...hmm, jeśli serio mam jeść tylko to co tam napisali to w pół roku zrzucę całe 30kg nadwagi! Hehe:p i już nie będzie żadnych wymówek, bo dzidzia musi dostawać dobre mleczko:p
Mój mąż od kilku tyg czuje ruchy.Zresztą młody będzie chyba piłkarzem, bo strasznie mnie okopuje, zwłaszcza w po kąpieli i w nocy. A mąż to co chwilę jak położy głowę na brzuchu to dostaje kopniaka w twarz albo oko:p
Witamy Madalena. Ja na szczęście nie mam ani cukrzycy, ani nadciśnienia, ani w ogóle nic.
Ostatnio jedynie cycki mnie swędzą:( i nogi puchną ->ale dostałam wczoraj od gin receptę na codzienny masaż stóp przez męża:p:p
Żyć nie umierać:)

Do góry