marysia868
mama Macieja
Wiem ze szybkozleci teraz tez szybko zlecialo do polowy,ja wte upaly siedze w domu wczoraj wyszlam na slonce bo jestesmy na wsi,ale zlesie czulam potem siedzac natej duchocie,nogi zaczynaja mi puchnac. Le u mnie bardziej nastroje psychiczne sa denerwujace, wszyscy mnie wkurzaja, albo zle sie czuje itp. Na ten moment mam problem z majtkami nigdzie niemoge znalezc duzych gaci,coby mnienie obciskaly itp..
Nie martw sie waga ja w pierwszej ciazy w 33tc mlody wazyl 2kg,a w ciagu nastepnych 8tg przytyl 1600kg. Jeszcze moze dobic. Jamam mieszane uczucia co do porodu bardzo chcialam sn ale bojesie ze bedzie duzy namecze sie i nie urodze,albo niebedzie postepu porodu, albo. Tez bedzieowniety pepowina jak porzednie. Ale cc teznie nalezy do naj milszych..szkodaze niema 3 sposobu na porod.
Nie martw sie waga ja w pierwszej ciazy w 33tc mlody wazyl 2kg,a w ciagu nastepnych 8tg przytyl 1600kg. Jeszcze moze dobic. Jamam mieszane uczucia co do porodu bardzo chcialam sn ale bojesie ze bedzie duzy namecze sie i nie urodze,albo niebedzie postepu porodu, albo. Tez bedzieowniety pepowina jak porzednie. Ale cc teznie nalezy do naj milszych..szkodaze niema 3 sposobu na porod.