Indziorka
Fanka BB :)
Marysia Przepraszam zakręciłam się, bo Juli mnie za rękę zaczęła do zabawy ciągnąć to miało być do Gosianati... Mam nadzieję, że wybaczysz omyłkę ciśnieniową ale chyba rozumiesz jak się myśli o jednym a robi drugie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa i zapomniałam jeszcze o jednym czy wasze maluchy też mają tak często czkawkę bo ja ją odczuwam 3-4 razy dziennie i nie wiem czy to jest normalne
Hej Dziewczyny.
Cherie87 nie martw się tymi pomiarami. Ja gdy byłam na badaniu połówkowym to lekarka powiedziała mi główka dziecka ni mieści się w normie bo jest za mała o 3 i pół tygodnia. Sama nie wiem ile dni wtedy przepłakałam. Po miesiącu byłam u mojego gina i on po pomiarach powiedział że główka jest mniejsza ale tylko o 6 dni po czym po kolejnych 3 tygodniach co się okazało że dzidzia ze wszystkimi swoimi wymiarami jest o tydzień do przodu dlatego naprawdę nie ma się co martwić gdyż każde dziecko inaczej rośnie w brzuszku mamy. Z kolei gdy byłam na ostatniej wizycie u mojego gina znowu potwierdziło się że dzidzia jest tydzień do przodu ale na drugi dzień miałam ostatnie badanie prenatalne i co powiedziała wspaniała lekareczka że dzidzia jest o tydzień do tyłu, ale to jak ona robiła te pomiary to pożal się Boże. Widać było że chce abym jak najprędzej wyszła. Był ze mną mój mąż z czego się bardzo cieszę bo Pani doktor powiedziała że nie widać czy kończyny górne są prawidłowo rozwinięte i nie da się zmierzyć kości przed ramiennej po czym dokładnie za chwilę mój mąż do niej mówi że ooo tutaj widzę rączkę a ona : no faktycznie no to może da się zmierzyć tą kość.
A teraz pytanie z innej beczki czy macie może też te dziwne bóle ala słaba miesiączka bo mi zdarzają się tak co 3 dni i trwają ok 3 minut i nie wiem czy się martwić.