Cherie87
Fanka BB :)
Kochana uważaj na to ciśnienie, oby te problemy były tylko przejściowe. U mnie ciśnienie jest w normie ale znów mam problemy z pulsem wysokim dochodzącym do 130/min wariacji idzie dostać, ale na pewno można to też zgonić nieco na pogodę Myślę, że to ciśnienie również - moja mama miewa od czasu do czasu wysokie, nie leczy sie na to a mimo to w takie upały i duszności skacze jej do właśnie 160 czy 170. Trzeba uważać.. dlatego ciśnieniomierz w domu to bardzo dobry pomysł Notuj sobie te wyniki, mogą być pomocne w określaniu np sytuacji czy pory dnia na ciśnienie np. jeśli wpływ ma temperatura czy opady bądź ich brak, można później zauważyć istotną różnicę To tylko taki pomysł, jaki kazał mi robić kardiolog gdy z kolei miałam problemy z niskim ciśnieniem
Dobrze, że poza tym wszystko w porządku i że dzidzia rośnie!! Moje małe też się wierci, kopie już wszędzie (czasem mam wrażenie, że mam w brzuszku ośmiornicę ) ale niestety wciąż główką do góry i są małe szanse na to, że się obróci.. czeka mnie więc cesarka. A powiedz mi, czy odczuwasz czkawki dziecka? Ja je odczuwam od jakis 2 tyg, z poczatku raz na jakiś czas a teraz niekiedy z 6-7 dziennie :/ Niby gin nie komentował tego doniesienia, widocznie go nie wzruszyło, czytałam również, że to dobry znak ale zawsze po takiej czkawce dziecko bardzo się wierci, jakby miał już jej dość. Sama nie wiem co o tym myśleć..
Dobrze, że poza tym wszystko w porządku i że dzidzia rośnie!! Moje małe też się wierci, kopie już wszędzie (czasem mam wrażenie, że mam w brzuszku ośmiornicę ) ale niestety wciąż główką do góry i są małe szanse na to, że się obróci.. czeka mnie więc cesarka. A powiedz mi, czy odczuwasz czkawki dziecka? Ja je odczuwam od jakis 2 tyg, z poczatku raz na jakiś czas a teraz niekiedy z 6-7 dziennie :/ Niby gin nie komentował tego doniesienia, widocznie go nie wzruszyło, czytałam również, że to dobry znak ale zawsze po takiej czkawce dziecko bardzo się wierci, jakby miał już jej dość. Sama nie wiem co o tym myśleć..