Cherie87
Fanka BB :)
Oj Indziorka, kazdy bol wytrzymam, byleby wiedziec, ze maly jest bezpieczny tez podkladam teraz co sie da pod nogi i pod glowe, mala ulga ale zawsze. No i w dzien coraz mniej boli, jak sie poruszam, czy to zakupy czy sprzatanie - nie wiem czemu. Ale w dalszym ciagu noce sa koszmarne. Co do ruchow to teraz wogole przezywam katusze, ma dni spokojne jak dzisiaj gdzie wciaz go wolam zeby sie cos odezwal i ma tez takie aktywne jak wczoraj gdzie co jakis czas dawal o sobie znac. Oczywiscie nie musze mowic jak panikuje gdy siedzi zbyt dlugo cicho -.-
Wspolczuje tych boli od 20 az.. musialas swoje przejsc :< biedna. Ja zadnych twardnien nie czuje, czasem mam takie bole w dole miesiaczkowe ale przechodza (to te przepowiadajace?)
Jak czulas te skurcze od 30 tyg? Nie mam pojecia jak one wygladaja.
Oby minelo szybko, bo psychicznie sie wykoncze
P.s. ale schudlas pieknie po porodzie!!! Az Ci zazdroszcze mysle ze kazda zazdrosci bo to wyzwanie pierwsza klasa :d
Wspolczuje tych boli od 20 az.. musialas swoje przejsc :< biedna. Ja zadnych twardnien nie czuje, czasem mam takie bole w dole miesiaczkowe ale przechodza (to te przepowiadajace?)
Jak czulas te skurcze od 30 tyg? Nie mam pojecia jak one wygladaja.
Oby minelo szybko, bo psychicznie sie wykoncze
P.s. ale schudlas pieknie po porodzie!!! Az Ci zazdroszcze mysle ze kazda zazdrosci bo to wyzwanie pierwsza klasa :d